Aparatele radar vechi foloseau blitz (nu blit) atunci cand afara era intuneric. Nu stiu astea noi daca mai folosesc. Dar stiu ca nu s-a aprobat inca modificarea codului rutier pentru ca politia sa nu mai poata folosi masini neinscriptionate pentru radar. Sper sa nu ma insel.
Nu este obligatoriu sa te opreasca politia in asemenea cazuri.
Te oprea daca era radar.
Cat despre intrebarea cu care ar fi contraventiile, cum de ai permis daca intrebi asa ceva? Spaga?
În unele țări există un aparat pus pe un stâlp, care fotografiază vehiculul, mai ales numărul de înmatriculare al vehiculului care a depășit viteza setată anterior de către o persoană autorizată. Acel aparat are bliț.
Si ce spanac legatura are asta cu intrebarea?
Nu am auzit de un aparat cu bliț pe bordul mașinii, ci doar pe un stâlp, amplasat pe marginea drumurilor național - europene.
Da bosule dar asta e chestia ca nu m-a oprit si-a continuat drumul! imi e sa nu soseasca vreo amenda sau sa suspenda permisu?
Deci intrebarea mea ramen valida, cat a fost spaga pentru permis daca habar nu ai care sunt sanctiunile
Este posibil. Timp de 6 luni poate sa vina.
Aparatele radar vechi foloseau blitz (nu blit) atunci cand afara era intuneric. Nu stiu astea noi daca mai folosesc. Dar stiu ca nu s-a aprobat inca modificarea codului rutier pentru ca politia sa nu mai poata folosi masini neinscriptionate pentru radar. Sper sa nu ma insel.
Nu este obligatoriu sa te opreasca politia in asemenea cazuri.
anonim_4396 întreabă: