Nu am fost si nici nu ma duc
Daca iti bagi scula in votul lor s-ar putea sa le placa
"Da", desigur. Ii inteleg pe cei care nu voteaza pentru a nu "ajuta" partidul sa-si indeplineasca anumite scopuri, insa nu pot sa-i inteleg pe cei care voteaza "nu", pentru a sustine LGBTQ si alte boli psihice. Nu e normal, nu e moral si nu e natural sa ai o relatie (de acel fel) cu o persoana de acelasi sex. Bineinteles ca ei vor continua relatiile, dar cel putin nu vor avea drepturile unei familii normale, traditionale. Dumnezeu a lasat familia formata din barbat si femeie si mi se pare inacceptabil sa se poata altcumva. Daca natura voia ca barbatii sa intretina relatii intre ei, le-ar fi dat o. cale. (anusul nu se pune)
))))) de ce nu se pune anusul? cam toti heterosexualii fac s e x an al si oral
Smechere, homosexualitatea a existat de la inceputul omenirii. Pana ce si la animale e prezenta.
Nu, nu faci asta. Personal, consider sexul an4l ca fiind dizgratios. Ma intreb de ce ar face cineva asta, poate-mi raspunzi. Nu e vorba de cate cupluri incearca sau nu, e vorba ca 2 barbati nu pot face sex, nu e natural posibil. Si cainii au anus, dar totusi nu cred ca e potrivit. Bine, se poate sa nu fiu eu prea open-mind, in curand poate vom avea referendum si pentru zoofili, ca stii tu, iubirea e iubire.
Pentru mine, ca si in cazul celorlalte referendumuri/ alegeri de orice natura, am luat pozitia indiferentului. De ce? Pentru ca trebuie sa inveti sa nu depinzi de nimic. In special de tara asta care se schimba de la o zi la alta.
supadeceapa întreabă: