Ultima propoziție demonstrează că nici colegii tăi nu sunt rasiști, ci e doar în capul tău.
Prin nu mai știu ce sa zic ma refeream la faptul ca oricât as încerca nu sunt acceptat, tu bu înțelegi ce am vrut sa scriu!
Stai liniștit că deja știu și ce fel de personalitate ai, că știu și ceva psihologie.
Ai un vibe neplăcut și sincer nu știu de ce îmi dai impresia asta. Sunt sigur că același vibe îl transmiți și colegilor și nu are nicio treabă cu rasismul.
Poți rezolva asta dacă încerci să te descoperi.
Nu judeca o persoana după coperta și asta faci tu acum
Prima impresie contează cel mai mult. Coperta trebuie să fie impecabilă, altfel nici nu deschid cartea.
Zici că ești de etnie rromă dar nu știi ce înseamnă pirandă? Cred că faci spam.
Eu cred ca ai vrut sa te bagi în seama unde nu ai un răspuns, dacă vrei poți da un sfat dacă nu poți sa treci frumos peste întrebare( nu e rău în a intreba ce părere au alte persoane )
Te-ai gandit să pleci din România? De obicei asta e cea mai simplă metoda de a scapa de discriminare daca ești țigan.
Daca aici sa ajuns înseamnă că românii își merită soarta de a fi și ei discriminați la rândul lor în occident! Karma sau Dumnezeu nu iartă pe nimeni,cum se comporta romanii cu unii țigani așa și străinii se comporta pe dincolo cu romanii. Mie nu îmi plac nici românii nici țiganii,sunt imparțial țin cu dreptatea,dar nici românii nu sunt mai buni,am avut mulți prieteni români și erau exact la fel ca țiganii. Din cauza tiganilor infecți needucați suferă și cei educați,dar așa sunt și multi romani needucați și inculți,analfabeți și țiganii să știi că îi primește între ei,ii cinstește cu mâncare ii ajuta dar romanii sa facă cu țiganii așa niciodată! Sa fie batjocoriti cei care fac rău nu și cei buni,de aia suntem bătuți de soartă de buni ce suntem și răi,ne mai dăm și credincioși/creștini dar suntem ipocriți de la pamant la cer. Sa fie subjugați Rromii care fac rău,fura,da in cap nu toți! Dar uite că Dumnezeu,soarta,karma ce o fi a facut în așa fel sa fie și românii batjocoriti și marginalizați fiindca așa romanul se comporta cu toți țiganii,in istorie i-au vândut ca pe sacii de cartofi,au fost sclaviti de români uite că acum Dumnezeu face exact la fel cu românii așa cum au făcut ei cu țiganii! Din punctul meu de vedere ambele nații sunt primitive și needucate,nu știu de ce atâta rasism,pe dincolo ogramada de români fura și omoară nu doar țiganii și își pun nevestele la prostituție. De aia ne bate Dumnezeu și o sa ne bată in ultimul hal că merităm că numai ura in suflet avem. Generalizarea asta e de prost gust și total irațională,eu am văzut prin tramvaie ogramada de românași care erau împuțiți,nespalati și de aia nu spunea nimeni nimic că deh erau românași! Daca era vreun tigan toți săreau cu gura. Mie nu îmi plac nici românii nici țiganii și cine mă cunoaște știe că spun adevărul,tocmai din cauza asta nu îmi plac,in loc sa fim uniți că politicienii ne subjuga,scumpesc zilnic alimentele,facturile de o sa ajungem sa murim de foame noi ne comportam ca in evul mediu.
Eu am avut multi prieteni români și erau exact la fel ca țiganii,sa nu mai zic că majoritatea sunt maneliști,urăsc tiganii de moarte dar dansează și se rup pe muzica lor.
Orice rău făcut nu va scăpa nepedepsit de divinitate indiferent că e românaș sau gipsan. Dar eu am văzut pe unde m-am angajat cum sunt romanii și au același caracter mizerabil ca gipsanii deci nu știu ce e cu rasismul asta când hotul striga hot! Bine ne fac străinii că ne marginalizează și nu ne bagă în Schengen,de buni ce suntem. Sa fie executati țiganii care fac rău nu și cei care sunt civilizați,karma uite că își face dreptatea nici românii nici țiganii nu sunt oameni,animale domestice asta sunt cu mici excepții așa că nu văd de ce exista atâta rasism între două nații primitive care numai rău fac prin Europa și peste tot in lume. Pentru comportamentul asta in iad o sa ajungem că în biblie scrie că trebuie să ne iubim aproapele că pe noi înșine,ok,sa fie subjugați țiganii care sunt sălbatici dar nu toți sunt așa,nu toți merita tratati la fel cu ura și marginalizare. Și Românii sa plece din străinătate care sunt gunoaie,nu au ce căuta acolo,aia care se ocupa cu chestii dubioase că și ei sunt urâți de străini. Străinii vad rasismul dintre noi și de aia ne numesc idioții Europei, ei își respectă cetățenii străini nu fac diferente numai romanasii ii subjuga, discriminează, prostia lor e că pe toți și pe cei buni, de asta Dumnezeu a dat și romanasii sa fie tratați la fel în străinătate de străini.
Deci stai sa inteleg, pentru ca am zis că țiganii merită și ar trebui să plece în Occident unde e bogăție mai multă și oameni mai toleranți asta mă face rasist și anti-țigani? Sunt rasist pentru că le doresc binele? Ciudat te fac să gândești genele alea de țigan...
Îți știu unele răspunsuri legate de țigani, antitigani,nu mă refer la răspunsurile de la acest topic! Chiar dupa ce ai zis ceva rău de tigan sau un atac rasist mi se pare chiar la contul meu imediat ți-ai schimbat poza și nickname-ul,tu ești schizoposting sau cum aveai nicku' pe TPU poți să îi ataci dar ai grija in realitate că te muta din zona sunt foarte periculoși și răzbunători și uniți nu prosti ca românii!
Repet! Mie nu îmi plac nici românii nici țiganii,e un blestem să trăiesc între națiile astea parșive,dincolo m-am dus la neamuri și dar neamurile sunt la fel,mai degrabă aș sta între străini decât între națiile astea! Din punctul meu de vedere ar trebui rași de pe fata pământului românii și țiganii ca nu sunt oameni,și animalele sălbatice sunt mai "civilizate" decât națiile astea. Eu nu înțeleg de ce rasismul asta că în intimitate multi romani ecact ce fac țiganii numai că sunt mai vicleni și ști vb aia : hotul neprins e negustor cinstit,românii știe să fure cu cap,sunt discreți dar tot hoți sunt și numai combinație au în cap tipic cocalarilor,dar nu sunt toți așa mai sunt și români puri cu suflet curat,educați,oameni frumoși,dar sunt foarte rari,pe românii ăștia ii respect eu și dap ăștia sunt mult peste nivelul țiganilor fiindcă sunt oameni în adevăratul sens al cuvântului sunt civilizați și cu o integritate morală de nedescris,ăștia sunt romanii adevărați dar pe străzi și în multe locuri vezi români care sunt exact ca țiganii și ar trebui rași de pe fata pământului că fac numai rău nu sunt oameni cinstiți,au numai combinații in ADN! Eu zic sa fii atent cu țiganii că nu sunt prosti,te ard,poate unii sunt și pe aici care sunt hackeri și îți afla ip ul și ai pus-o,bine e foarte puțin probabil să se întâmple dar daca nu ii suporți blesteamai sau pune o lumânare sa crape dar nu le spune în fata că te traumatizeaza. Oricum sunt multi că tine rasiști,unii mult mai rasiști tu ești de level slab,mai rasist sunt eu că tine vizavi de țigani dar nu are rost sa ne tot războim când statul rade de noi ne subjuga,ar trebui sa fim uniți nu dezbinați dar suntem prea idioți sa fim așa și să schimbăm ceva in tara asta. Și românii sunt nebuni care ii baga pe toți în aceeași oală,de aia sunt și executați de ei își merită soarta că au gura spurcată.
Țiganii știe ce să facă și sunt mult mai descurcăreți decât românii chiar și cu câteva clase, nu trebuie sa oferi tu sugestii, că poate sunt unii prosti pe aici asta e altceva dar în realitate și un tigan cu câteva clase ca trenul e șmecher și descurcăreț și ei nu prea se îmbolnăvesc de boli psihice că sunt foarte sociabili, românii înnebunesc mai mult. Eu as vrea sa scap și de voi și de ei dar sunteți peste tot in toată lumea! Mai bine as conviețui cu animalele decât cu românii și cu țiganii ți-o spun cu toată sinceritatea, foarte needucați sunteți și urâți ca oameni
Dacă nu-ți plac românii de ce puii mei nu te muți de aici? De ce interacționezi cu români pe un site românesc? Asta n-am înțeles niciodată la frustrați în general, îi frustrează ceva de care pot scăpa ușor, dar aleg să n-o facă. Și doar ca să știi, nu ți-am citit nici 30% din zidul ăla de text format doar din refulări de frustrări personale. Cu astea să te duci la psiholog, nu de alta dar ai avea nevoie și oricum n-o să le citească nimeni dacă nu-i plătești...
Pe TPU mai sunt unii ok pe care i-am enumerat. Tu ești rasist cu țiganii și nu îți recunoști ura rasială, ești mai fals decat prevede legea, du-te tu de creștin ipocrit in altă țară să scape lumea de creștini ipocriți că și așa sunteți destui.
Nu am zis in primul rand că toți sunt la fel așa cum tu ii vezi pe toți țiganii la fel si ii urăști până îți iei una in bot de la vreunul de nici credința nu te mai salvează că prea tare ești tu in tastatura
Nu mi-ai raspuns. Pana la urma de ce nu te muți dacă-i urasti pe români asa de tare?
M-aș duce dar nu am bani cazare,la cine să merg, mai sunt și unii ok așa cum e ioandelasal sau alții și de aia încă nu îmi pierd speranța. Aceeași chestie e valabila și pentru tine in Romania e plin de Rromi, de ce nu te muti in Islanda că acolo nu sunt deloc Rromi că nu ii primește, că văd că nu ai loc de ei. Tu sigur ai fost abuzata sexual de țigani la ce ura ai în tine dar viata pishatule o sa îți de-a exact de ceea ce te temi, nu o sa scapi de ei, degeaba mergi la sala că tot un pămpălu vei rămâne, și un tigan fraier o sa te umilească la cat ești de ratat. De asta in rasa ta de sclavet nu mai poți tu? Cine rasa ta de bulangiu cordit ești tu sa îți dau tie explicații? Ai fost abuzat de țigani prin bude și tu vrei explicatii, eu la fraieri nu dau explicații Du-te și cere i lui mama ta explicații de ce a născut un fatalau prost si rasist ca tine nu mie boule!
Astea nu o sa se schimbe niciodata si mereu o sa existe rautati si asa e omul da din gura, c'est la vie
Probabil faci ceva gresit. Eu am avut colegi ti ga ni (cred ca rrom pe care-l folosesti asta inseamna) dar nu i-am izolat (descremenare e perimat). Desigur ca am cunoscut si d-aia jegosi care si-au luat-o pe merit.
Ptr mine nu conteaza ce hetnie esti daca te comporti normal, esti corect, cinstit si mai ales bun profesionist.
Poți încerca să găsești un colectiv care te acceptă așa cum ești, nu ești obligat să lucrezi într-un mediu în care nu te simți deloc bine.
CeacNuoris întreabă: