Nu'i corect :D
Barbatul este mai rezistent la agresiuni fizice, o femeie este mai ''sensibila''
Asta mi se pare corect, urmareste pana la sfarsit :D :
https://www.youtube.com/watch?v=T0K5avmR4rM
Nu sunt de acord cu violenta.
Lipsa comunicarii duce la astfel de chestii.
Aproape toate femeile se plang despre lipsa drepturilor egale chiar daca de cele mai multe ori se folosesc de sexul lor pentru a se apara, a se impune, a interzice, a convinge. Normal ca nimeni nu ia apararea barbatului deoarece sunt de parerea ca numai un fatalau s-ar lasa batut de o femeie deci e judecat si numai un animal ar bate o femeie si astfel, e din nou judecat.Societatea oricum e mii de ani lumina departe de a fii civilizata. Sunt total de acord cu mesajul videoclipului si sunt de parere ca violenta, indiferent din care parte provine, ar trebui oprita imediat cu putinta insa majoritatea e obisnuita sa inchida ochii si move on...
Iti multumesc ca ai impartasit cu noi acest video. Este foarte educativ si iti da posibilitatea de a reflecta asupra modului in care societatea apara drepturile umane.
Păi cam asta e faza, mentalitatea multora se cam bate cap în cap. Dacă tipa îl bate restul râd că e un fătălău, cum s-a spus mai sus sau pentru că li se pare pur și simplu amuzant. Dacă el ripostează sar toți. Deci până la urmă orice ar face tot rău e văzut. Oricum când vezi toate tipele alea cu feminismul lor când vedem clar cum s-a clădit societatea pe mine unul mă apucă scârba. Ceri dreptul tău când nu-l ai nu când ai drepturi chiar în plus acordate de partea socială nu doar legislativă. Mă aștept să fiu făcut misogin acum
Idkidk întreabă:
alindragos322 întreabă:
Idkidk întreabă:
Idkidk întreabă:
FreddieM întreabă: