Cum s-ar spune te-ai cam innecat la mal. Dar motivele de renuntare doar tu le stii.
Nu se intampla nimic, vei fi exmatriculat si vei pierde facultatea, putand sa te angajezi pe viitor ca muncitor necalificat, doar cu un liceu terminat.
În mod imediat nu se întâmplă nimic. Nu vei lua niște examene, nu vei lua restanțele și abia atunci își vor pune problema exmatriculării. Sau pur și simplu te vor invita să repeți anul.
Adică nu e ca student la buget: lor dacă le plătești de trei-patru ori anul III, le convine. Universitatea respectivă e o companie (firmă), iar studenții sunt clienții ei.
Ai găsit alta facultate mai buna? Ai găsit un job bine plătit fără facultate. Nu vrei sa faci facultatea asta și te obliga părinții? În cazul ăsta cred ca e o decizie corecta dar trebuie sa fii siguri pe tine!
Deja am facut asta acum cinci ani dar voiam sa intreb mai multe detalii in legatura cu exmatricularea in anul 3. Ar trebui sa reiau doar anul 3 sau cum ar trebui sa procedez ca sa o termin in cazul in care am fost exmatriculata
Ar trebui sa merg la facultate sa intreb dar mi-e foarte rusine.
Daca platesti sa repeti anul, ei iti vor permite sa repeti anul.
N-au nimic personal contra ta.
Asta chiar daca au trecut mai multi ani de atunci? Am inteles pe net ca la unele facultati - intr-adevar de stat trebuie sa o ia de la inceput. La maiorescu pe site spune ceva de taxe de reinmatriculare dar nu stiu daca ma incadrez pentru ca nu am facut cerere de retragere si atunci cine stie care sunt regulile, nu le-am gasit pe net. Tot caut dar am mentionat ca e o mini urgenta.
Asta nu mai stiu. Dar poti intreba la fata locului.
Pentru ce sa iti fie rusine? Nu esti nici primul student nici ultimul in aceasta situatie.Lasa rusinea deoparte, altfel vei avea de pierdut pe viitor.