| Swetlly122 a întrebat:

Cine credeți că a fost mai bun Barack Obama sau Donald Trump?

Răspuns Câştigător
| heracles a răspuns:

Atat Obama cat si Trump sunt niste paiate, marionete, care sunt condusi de altii, multimiliardari din umbra, J.F.K. a vorbit despre acesti impostori, le-a dat in vileag planurile si banuiesc ca stii ce-i s-a intamplat cu J.F.K.

34 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru sadrian46):

Am vazut un film foarte interesant, totul incepe cu o crima apoi se dovedeste faptul ca erau niste oameni rapiti care locuiau intr-un oras ca era in univers si aliens astia vreau sa stie ce inseamna a fi om asa ca astia uitatu totul

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru RAY):

Nu cunosc acest film, dar ceea ce îmi spui îmi aduce aminte ceva.
Așa se pare că marile puteri, care a mijloace de informație mai serioase decât omul de râmd știu mai multe despre UFO, OZN, alieni.
Un motiv serios, securitatea națională. Mă refer aucum la USA.
Unii ofițeri de rang înalt iești la pensie, susțin ei că au avut acces la dosare secrete și ședințe secrete la nivel foarte înalt spun că îngrijorarea acolo la vârf se referă la următorul aspect.
Ar fi mai multe rase de alieni. Unii seamănă leit cu noi și se pot deghiza. Și aceasta era îngrijorarea lor, dacă se deghizează unii și pătrund acolo la Pentagon, cum separi alienul de pământean?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Obama a fost un dezastru pentru lumea asta, nu doar pentru SUA, iar Trump pare că a luat-o razna de câteva luni, mai ales de când avansează Mueller, parcă e senil

| heracles a răspuns:

Daca vrei sa stii ce se intampla in lume poti sa vezi un film numuit Haos in Seattle, despre globalizare, e.t.c.