| Bandala a întrebat:

Cine trece si cine nu?
https://imgur.com/AKyCPQa

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

La noi trece care are tupeul mai mare (in rest e cu prioritate de dreapta)

| JicaContra a răspuns:

Ce puii mei cauta masina galbena pe banda interioara daca vrea sa faca dreapta?!?

| Panamax a răspuns:

Regula generala este cine schimba banda da prioritate.

| wj a răspuns:

In ideea in care intrebi cine are prioritate..raspunsul corect e portocaliu, el are intaietate(prioritate) deoarece boul de Costel cu masina verde e prima data intr-un sens giratoriu.

Offtopic: Dar daca esti in Arad, vine jmech€ru cu bemveu din spate si ii pisa pe toti ca el oricum face prima dreapta.

| JicaContra a răspuns (pentru wj):

Poti sa explici cu argumente solide raspunsul tau?
ca am doua probleme:
1. cum am spus masina galbena NU avea ce cauta pe banda interioara daca vrea sa faca dreapta
2. masina verde are prioritate de dreapta, pentru ca e in dreapta masinii galbene

sincer, sunt curios!

| suntserios a răspuns (pentru wj):

Cum sa aiba ala portocaliu prioritate cand el schimba banda? Nu mai comenta frate daca nu ai permis, ce spanac

| Holiday a răspuns (pentru JicaContra):

"1. cum am spus masina galbena NU avea ce cauta pe banda interioara daca vrea sa faca dreapta"

Masina galbena e incadrata corect, doar ca trebuie sa dea prioritate celuilalt daca vrea sa iasa pe acolo. Doar nu ai impresia ca banda aia te obliga sa te invarti la infinit in sensul giratoriu?! Daca e dupa tine, nu poti iesi pe nicaieri de pe banda aia, pentru ca la orice iesire, va fi aceeasi situatie. De altfel, dupa cu bine vezi in imagine, si daca te-ai fi uitat in toate sensurile giratorii este asa, este marcaj discontinuu intre benzi, tocmai pentru a putea iesi de pe banda doua spre iesirea dorita.

| JicaContra a răspuns (pentru Holiday):

Ok