Menționează asta în reclamație și se va rezolva. Dacă simți că îți sunt încălcate drepturile de consumator atunci nu ezita.
Da poți face o reclamație la protecția consumatorului pentru a doua extragarantie.
E ok, dacă nu îți primești banii înapoi pe extra-garanție sau dacă nu îți repară laptopul atunci fă-le reclamație la ANPC. Acolo le explici frumos cu documente, extra-garanția valabilă precum și răspunsul celor de la service dacă îl ai în scris, și rezolvă ei.
"L-am dus in service de vreo cateva ori in aceasta perioada si mi au rezolvat baietii problema." - Aici e problema, totusi.
Daca l-ai trimis la ei la reparat, au dreptate, nu se mai putea extinde garantia. Daca l-ai dus in alta parte, e anulata complet orice forma de garantie oricum.
L-am trimis la ei la reparat pe garantia data de producator si pe prima extinsa cu alte probleme si l au reparat. Nu in alta parte, doar la ei l-am trimis. Iar acum cand am vrut sa il trimit prin al treilea set de garantie, nu mai vor pentru ca eu nu ar fi trebuit sa pot cumpara inca o extra garantie desi mi au incasat o la altex ….
Deci ai trimit laptopul la ei cat era in garantie, au rezolvat treaba si dupa nu te-au atentionat ca nu vei putea prelungi, apoi cand ai vrut sa mai prelungesti inca odata garantia ei, din nou, nu ti-au zis ca teoretic nu e voie, si acum nu vor sa-ti dea banii inapoi pentru taxa pe care au incasat-o impotriva regulilor?
Daca da, eu zic sa mai vorbesti odata cu ei, nu de alta, dar poate a fost pe tura cineva mai putin experimentat si de aia nu a putut sa-ti rezolve problema. Mi se pare cam absurda toata situatia, clar ei au gresit aici...
Nu m-au anuntat ei ca pot prelungi. Eu am dorit si asa am si facut. Insa ei nu trebuiau sa ma mai lase sa prelungesc. I prelungire de 2 sau 4 ani se face la achizitionarea produsului nu mai tarziu. Ei insa mi-au mai acceptat inca doi ani de plata mult mai tarziu dupa achizitie cand aproape expira prima prelungire. Am sa astept raspuns si daca imi dau banii inapoi refuz. Ori imi lasa prelungirea garantiei ca sa pot beneficia de reparatii ori ma duc la ANPC