| Wordofthat999999 a întrebat:

Credeti ar exista posibilitatea sa urmeze al treilea razboi mondial? Eu cred ca ar fi o porcarie lucrul asta sa moara atatia oameni nevinovati ca nu o sa castige nimeni doar ca umanitatea nu va mai exista. Eu am vorbit cu o persoana si a spus ca o sa fie garantat si inevitabil lucrul asta si eu nu cred asta, e porcarie sa garantezi si poate o sa se schimbe lucrurile pana atunci. Voi ce credeti?

7 răspunsuri:
| danbnz a răspuns:

Bogatanii lumii nu cred ca vor permite asta prea curand...

| anonimg a răspuns:

Nu trebuie sa ne luam dupa spusele oamenilor. Nu trebuie sa credem nici chiar conducatorii statelor, pentru ca ei pot zice ceva, si a doua zi sa nu fie in viata si istoria va fi scrisa altfel.
Si oricum ar fi, noi nu trebuie sa ne temem de nimic altceva decat de a nu ne pierde mantuirea. De toate lucrurile Se va ingriji Acela care tine in maini -sub control- toate lucrurile.
Eu cred ca daca va mai fi un razboi, acesta va fi impotriva celor ce slujesc lui Dumnezeu.

| Andreeush a răspuns:

Nimeni nu poate sti ce va mai urma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o sa urmeze ww3, in schimb o "revolutie" generala are sanse mai sa apara peste noapte

| denisTiky a răspuns:

Pai, avand in vedere o gramada de state care detin bombe nucleare care pot distruge extraordinar de multa populatie, si ca kim Jong Un nu se prea intelege cu Trump......Este posibil. Tot ce putem face noi, este sa speram ca nu o sa se intample nimic intre aceste state oricum noi simplii oameni care stam pe TPU si ne punem mainile in cap cand vedem ca nebunii astia se omoara nu avem ce schimba. Deci..ramane de vazut ce se va intampla.

| P3d1a a răspuns:

Intai trebuie sa te gandesti ce e acela un "Razboi Mondial", care erau caracterele comune intre Primul Razboi si Cel de-al Doilea Razboi. Caracterele comune erau ca au fost razboaie intre puteri majore.

Intrebarea ta, o sa existe un alt razboi intre puteri majore?

Inainte sa raspund, mi se pare foarte amuzant ca te ingrijoreaza posibile vieti inocente care se pot sfarsi ca urmare, precum exact aceasta situatie nu se intampla chiar in moment ce tu scriai intrebarea in orientul mijlociu, si se intampla de 30 de ani.

Si a doua mare ingrijorare pe care o ai, "sfarsitul omeniri". Sper ca nu ai mai mult de 12 ani, ca deja nu mai ai scuze.
Chestia cu sfarsitul omeniri, o prostie imensa. Daca, sa presupunem ca s-ar folosi bombe nucleare, cu toate ca ma indoiesc enorm, atunci ar fi sfarsitul unor mari orase, in nici un caz al omeniri. Inca nu exista arme care pot distruge pamantul complet sau care pot creea conditi inhabitabile pe intreg globul. Deci o sa mai dureze pana vom avea placerea sa vedem sfarsitul omeniri.

Chestia cu "sa moara atatia oameni nevinovati". Nu numai ca exista deja razboaie in lume, dar chiar si fara razboaie, in fiecare an mor in jur de 60.000.000 oameni, si se nasc in jur de 120.000.000, deci in fiecare zi mor aproximativ 160.000 oameni, se nasc aproximativ 320.000.

Chiar daca ar incepe un razboi mondial, nu ar reprezenta mare lucru pentru omenire, pentru cetateni, clar. Dar nu o sa inceapa, riscurile sunt prea mari si nu exista un interes care ar putea sa repare dezastrul cauzat o data ce razboiul se incheie.

In prezent, statele majore au un mic conflict pe petrol. In prezent, insa, petrolul nu reprezinta un interes destul de mare pentru nici un stat, incat sa poata sa sacrifice parte din tare unui atac nuclear.

| koko3475 a răspuns:

Se numeste SUBMINAREA POPULATIEI MONDIALE! Acesta e rolul adevarat al razboiului, sa se reduca populatia lumii.

Întrebări similare