| XtremeMusic a întrebat:

Salut.
Daca am semnat un contract cu un avocat, dupa un accident, eu fiind victima in care am avut onorariu fix si onorariu de succes in functie de daunele morale pe care le voi castiga…. Si afland ca nu se ocupa de caz, posibil avand legatura si cu inculpatul de m-a lovit, intrebarea e:
Daca vreau sa renunt la el, pentru ca nu se ocupa de caz (nu duce documente noi la politie, necesare sau nu face cererile conforme, demersurile, dar el minte ca le-a facut deja) pot renunta la el?
Am semnat un contract in care scrie ca daca renunt la el unilateral el opricum va castiga cei 15 la suta onorariu de succes, dar totodata nu e normal, pentru ca nu isi respecta obligatiile, ma puteti ajuta cu demersurile?
Nu vrea sa renunte amiabil.

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai mai pus aceasta intrebare in 11 iulie si ti-am raspuns ca poti renunta si nu esti obligat sa-i platesti onorariul de succes, doar onorariul pentru ce a lucrat pana la rezilierea contractului.
Daca insista spune-i ca o sa-l reclami la Baroul de avocati din judet si chiar sa-l dai in judecata, pentru motivele pe care le-ai expus in intrebare, bineinteles daca ai dovezi care sa-ti probeze afirmatiile.