| dxchd a întrebat:

Salut, daca eu am un pistol pe care il detin legal si sunt in curte noptea, aud un agomot si din reflex ma intor trag si nimeresc ceea ce facea zgomotul care era cainele vecinului chestia asta e legala tinand cont ca detin arma in mod legal si cainele ala nu avea ce cauta in curtea mea?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este legal sa impusti cainele, decat in cazul ca te-ar ataca sau ar avea intentia sa te atace.

| sierra1 a răspuns:

O dai in bară - cred că ai văzut prea multe filme americane. Codul penal la noi, te leagă!

| johnnny123 a răspuns:

Poate ca va trebui sa explici de ce stai noaptea in curte cu un pistol incarcat si tragi in orice misca... Ceea ce este un comportament destul de psihotic, iar un asemenea om nu ar trebui sa aiba acces la arme de foc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cainii se tin legati, asa e legea, daca umbla brambura prin curtea altuia aleluia. Data viitoare nu mai trage totusi in orice misca, poti nimeri un om si ai incurcat-o atunci.

| Pati2500c a răspuns:

Doamne omule e cainele vecinului nu e un criminal in serie, tu din reflex impusti cand auzi zgomote? Cam ciudat laughing) ar trebui sa te gandesti si la cainele ala, nu as vrea un vecin ca tine

| Drkurt01 a răspuns:

Nu prea...