| barbaneagra123 a întrebat:

Salut,daca i-am scris cuiva ca primeste bataie daca mai scoate vorbe despre mine pot pati ceva daca se duce la politie?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Niciodata sa nu faci amenintare scrisa, aia se face live fara sa poata dovedi niciodata.
Poate sa faca plangere pentru amenintari, dar nu stiu ce va face politia, in general politia se baga dupa ce fapta e comisa.

Si eu am injurat-o pe una in scara blocului, dar nu are cum dovedi, chiar i-am scris o foaie si i-am pus-o in cutia postala ca sa nu se duca la politie ca se face de cacao, ca asa pot si eu zice ca m-a injurat, ce dovada am sau are?!
Camerele de pe scara nu au sonor.

Gasesti o ocazia fata in fata si ii zici ce vrei, te asiguri ca nu are dovezi.
Iar la o adica nu recunosti nimic. Si sa-l iei prin suprindere sa nu cumva sa dea drumu la inregistrare la telefon.
Ai mare grija. Adica il iei asa spontan pe nepregatite sa ii zici sa se potoleasca, ca daca nu...stie ce urmeaza.
Si asa te asiguri ca nu a dat drumu la inregistrare la telefon.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate merge la Politia cu mesajul tau si poate face plangere ca l-ai amenintat.
Politia inregistreaza plangerea si daca cumva vreodata ia bataie de undeva, atunci vin direct la tine si te ridica.

| GabehAle a răspuns:

In teorie, poate depune plangere pentru amenintari. In ce masura chiar ar interveni politia, e greu de zis.
Mai bine stai cuminte, sa nu iti faci singur probleme. Oricum, nu are sens sa bagi in seama ce zice X sau Y. In viata te lovesti tot timpul de astfel de situatii. Nu le da atentie.