anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,de cateva zile am intrat intr-o disputa la mine la scoala pentru un motiv foarte ciudat si de tot rahatul as putea zice. Deci, am doua colege la scoala sunt cu 2 ani mai mici de cat mine, chiar 3 si ele s-au decis intr-o zi sa se apuce de YouTube,nimic neobisnuit. Eu,le-am gasit usor,de fapt toata scoala stia de asta si am scris un comentariu care suna destul de vulgar,dar care nu avea vreo amenintare in el sau ceva de genul,doar cuvinte vulgare gen " vreau sa va vio*** ". Bun,a fost un scandal mai deplasat au venit parintii colegelor, ai mei nu au venit deoarece tot scandalul mi s-a parut un mare "sh*t". Si pana la urma au decis sa apeleze politia, de ce? Mai aveam o fata in aceeasi clasa cu mine care le-a batut pe respectivele..in fine. Si eu am fost implicat, deoarece am recunoscut ca eu eram, fiind sigur ca toti au priceput mesajul meu ca pe o gluma. M-au dus la cancelarie si politistul respectiv mi-a spus sa nu mai scriu niciodata astfel de mesaje ca imi da amenda de 3 milioane. Eu eram gen WTF dude,am dreptul la exprimare libera,nu poti sa ma amendezi pentru niste vorbe vulgar, mai ales pe net. Acum vreau sa imi spuneti parerea voastra, povestea e mult mai lunga dar trebuie sa scriu o groaza... Dau funda celui care ma lamureste. Thanks.

Răspuns Câştigător
| AlexandruBotoaca a răspuns:

Mda, nu prea stiu eu regulile politiei, Dar ceva de amenda pe net presupun Ca nu. Dar politistul avea dreptate, Nu mai da comm.-uri aiurea cu continut vulgar. Pot sa se riste niste scandale de sa fii exmatriculat(a). Era sa o patesc pana sa-mi sterg comm-u. Si am scapat. Sper ca te-am lamurit VR FUNDAAAAAA, In fine, nu mai fa cv de asta, csf

32 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Asta e! De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

Răspuns utilizator avertizat