De fapt oamenii nu sunt împiedicați să se sinucidă ci sunt salvați de la moarte.
Se presupune că o persoană care vrea să se sinucidă e într-o stare avansată de tulburare psihică, nu raționează corect și nu realizează exact ce urmează să facă.
Iar statisticile dau dreptate celor care spun asta. Pentru că aproape 85 % dintre cei care au fost "salvați" de la sinucidere, nu au mai avut alte tentative.
Cand creieru e kaput, gata, s-a stins lumina, s-a oprit si modulul unde au loc fantasmele, iluziile si altele, asta e.
Mda..se ridica la era sa zic eu acum unde.
Ca suicidul e pacat dupa ei, am zis de ce este, a fost tot interes politic.
Dar e bine ca pe unii ii impiedica pentru ca nu au motive reale sa faca asta, desi pana la urma ce ar conta? Ar fi treaba lor daca ar muri sau nu.
Îmi pare rău să îți zic dar pare o super prostie. Nu are niciun sens.
Asta e varianta cu spiridusi a vasluienismului "Eu te-am facut, eu te omor!" daca stam sa privim logic...
Pai daca e un mister, nu poti sustine ca exista.
Ba da, daca ar veni cu poze si filme, ar fi o certitudine ca exista, si era bine ca vedeam si noi cum e acolo.
Eu sustin ca nu exista pentru ca dupa cum merge omul si creierul lui, nu are cum exista.
Moare creierul, moare tot si viata din tine si constiinta si tot, ca alea-s date de creier, nimic mai mult.
Mhm direct spus, legat de ce ai zis mai sus:
1. Nu sunt fata.
2. Nu ma cred amuzant.
3. Am un rost în viata.
4. Hmm nu ai zis la ce as fi încet....singurului lucru la care sunt încet e când gătesc știi tu, ca sa iasă totul bine.
Deci întrebările în care nu zic nimic de mine m-au dat de gol. Am sa țin minte ca data viitoare când mai întreb sa te menționez ca sa știi ce sa eviți.
Https://www.tpu.ro/......o-data-de/
1.Mă scuzați, mă corectez, ești gay, de aceea ai și decepții în dragoste.
2. Ai tot dragul de a-ți bate joc de orice.
3.Să stai 24/24 pe TPU nu e un rost în viață.
4. Noroc că ai www.dexonline.ro dacă nu l-ai citit cât ai fost la școală. Mai înveți ceva nou că ți se atrofiază creierul și-ți dai prea multe aere;)).
5.Menționeză-mă dacă ai plăcerea asta :)).
Pai moartea clinica nu presupune moartea creierului, e si normal ca avand functii active, poti fi constient si alte chestii, erau declarati morti aiurea de fapt. In moarte clinica activitatea creierului este foarte mult redusa doar, dar el functioneaza.
Ca daca ai murit, adios, daca creieru moare, esti un corp ca un obiect si atat, de aia zic, ca daca stii cum merge omu, te prinzi de adevar, nu conteaza ce zic altii.
Prietene, activitatea cerebrală este zero in aceste cazuri. E monitorizata pe aparate.
E o activitate nedectata de aparate, altfel nu are cum, daca era chiar zero, celulele creierului se distrugeau si gata definitiv, si nu iti mai reveneai.
SuveranulAndrei10011 întreabă:
Adi1987 întreabă:
Utilizator113 întreabă: