| DonEduardo a întrebat:

Salut! De ce oamenii nu sunt lasati sa se sinucida? Asta mi se pare cea mai tampita chestie.

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

De fapt oamenii nu sunt împiedicați să se sinucidă ci sunt salvați de la moarte.
Se presupune că o persoană care vrea să se sinucidă e într-o stare avansată de tulburare psihică, nu raționează corect și nu realizează exact ce urmează să facă.
Iar statisticile dau dreptate celor care spun asta. Pentru că aproape 85 % dintre cei care au fost "salvați" de la sinucidere, nu au mai avut alte tentative.

83 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Cand creieru e kaput, gata, s-a stins lumina, s-a oprit si modulul unde au loc fantasmele, iluziile si altele, asta e.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Mosotti):

Da, dar sufletul se ridica la Domnul! big grin

| Mosotti a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mda..se ridica la era sa zic eu acum unde.

Ca suicidul e pacat dupa ei, am zis de ce este, a fost tot interes politic.
Dar e bine ca pe unii ii impiedica pentru ca nu au motive reale sa faca asta, desi pana la urma ce ar conta? Ar fi treaba lor daca ar muri sau nu.

| Mogiojojo a răspuns (pentru anonim_4396):

Îmi pare rău să îți zic dar pare o super prostie. Nu are niciun sens.

| Mogiojojo a răspuns (pentru anonim_4396):

Îmi sună a sclavie și a spălare pe creier.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e varianta cu spiridusi a vasluienismului "Eu te-am facut, eu te omor!" daca stam sa privim logic...

| T0T a răspuns:

Pentru că sunt bolnavi.

| cristi202 a răspuns (pentru Mosotti):

Daca ar veni cineva cu poze, filme, etc, nu ar mai fii viata "de dincolo"... Tocmai de aia e un mister.

| Mosotti a răspuns (pentru cristi202):

Pai daca e un mister, nu poti sustine ca exista.
Ba da, daca ar veni cu poze si filme, ar fi o certitudine ca exista, si era bine ca vedeam si noi cum e acolo.
Eu sustin ca nu exista pentru ca dupa cum merge omul si creierul lui, nu are cum exista.
Moare creierul, moare tot si viata din tine si constiinta si tot, ca alea-s date de creier, nimic mai mult.

| Anuket a răspuns (pentru Catrice):

Fi-mi-ar milă de tine. Ți-ai epuizat toate anime-urile? Du-te de ascultă k-pop!

| Catrice a răspuns (pentru Anuket):

Eww îți place kpop? surprise Gata, ai ignore de la mine

Da' amuzantă te mai crezi. Te pomenești că nu mai ai niciun rost în viață. Nici n-ai putea avea că ești cam înceată.

De obicei te iei după ce zice lumea sau doar acum?
Nu de alta, dar sunt atât de multe chestii greșite în ce spui ca nu știu de unde sa încep sa te corectez.

Da, m-am luat din întrebările și răspunsurile tale. Iar legat de "atât de multe chestii greșite", nu se poate spune că făcându-te fată, deși tu încerci în zadar să disimulezi, reprezintă o mulțime de lucrurihee hee. N-ai de unde să mă corectezi că dacă era, o făceai deja.

Mhm direct spus, legat de ce ai zis mai sus:
1. Nu sunt fata.
2. Nu ma cred amuzant.
3. Am un rost în viata.
4. Hmm nu ai zis la ce as fi încet....singurului lucru la care sunt încet e când gătesc știi tu, ca sa iasă totul bine.
Deci întrebările în care nu zic nimic de mine m-au dat de gol. Am sa țin minte ca data viitoare când mai întreb sa te menționez ca sa știi ce sa eviți.

Https://www.tpu.ro/......o-data-de/
1.Mă scuzați, mă corectez, ești gay, de aceea ai și decepții în dragoste.
2. Ai tot dragul de a-ți bate joc de orice.
3.Să stai 24/24 pe TPU nu e un rost în viață.
4. Noroc că ai www.dexonline.ro dacă nu l-ai citit cât ai fost la școală. Mai înveți ceva nou că ți se atrofiază creierul și-ți dai prea multe aere;)).
5.Menționeză-mă dacă ai plăcerea asta :)).

1. Ma bucur ca cineva fără relație ca tine e fericit.
2. Mai des te vad pe tine aici când apuc sa intru, deci asta ar putea fi trecut drept scopul dumitale în viata.
3. Nici nu știam ca exista asa ceva. Ma bucur ca asa ai trecut clasa.

Nu mai ai bani de haz?
Aș vărsa o lacrimă pentru sufletul tău trist și invidios, dar te las să plângi singură.

Asa e, m-ai prins, i-am dat toți pe telefon sad

| cristi202 a răspuns (pentru Mosotti):

Si cum explici cazurile de moarte clinica, in care subiectii erau mai mult, da, chiar mai mult decat constienti in mod normal, desi ei erau declarati morti?

| Mosotti a răspuns (pentru cristi202):

Pai moartea clinica nu presupune moartea creierului, e si normal ca avand functii active, poti fi constient si alte chestii, erau declarati morti aiurea de fapt. In moarte clinica activitatea creierului este foarte mult redusa doar, dar el functioneaza.

Ca daca ai murit, adios, daca creieru moare, esti un corp ca un obiect si atat, de aia zic, ca daca stii cum merge omu, te prinzi de adevar, nu conteaza ce zic altii.

| DonEduardo explică (pentru Mosotti):

Prietene, activitatea cerebrală este zero in aceste cazuri. E monitorizata pe aparate.

| Mosotti a răspuns (pentru DonEduardo):

E o activitate nedectata de aparate, altfel nu are cum, daca era chiar zero, celulele creierului se distrugeau si gata definitiv, si nu iti mai reveneai.