Romănia TV şi Realitatea - proprietar Sorin Ovidiu Vântu
Antena 3 şi altele - proprietar Dan Voiculescu.
Oameni cu o conduită morală ireproşabilă, fără dosare penale, fără colaborări cu securitatea, fără minciuni pentru prostime.
))))))))))))))))
Aha, tu ii cunosti personal, sau de ce tii cu ei? Posturile astea ca dezbat politica non-stop nu crezi ca au ceva dubios?
P.S. Romania TV e a lui Sebastian Ghita, si Realitatea lui Elan. Vantu nu mai are treaba cu Realitatea demult
Nu mai vorbim de calitatea educativ culturală a emisiunilor antenelor. Manelizarea telespectatorilor nu le aparţine.
Te inteleg perfect!
Ai înţeles greşit mesajul meu. Despre Realitatea : " Familia lui Sorin Ovidiu Vîntu a redevenit acționarul majoritar al postului Realitatea TV după ce, timp de aproape un an, patronul oficial al televiziunii de știri a fost afaceristul Elan Schwartzenberg.
Centrul de investigații Rise Project a obținut din Cipru documentele firmei offshore Bluelink Comunicazione Ltd –acționarul majoritar (86, 5%) al stației TV din România. Potrivit acestora, fiica și fiul lui Vîntu (Ioana și Ionuț Codrin) dețin împreună 82% din compania cipriotă. Mai mult, începând din 10 aprilie 2012, fiica lui SOV este și directorul Bluelink Comunicazioni. "
Elan Schwartzenberg deţine doar 9 %.
Tu ai înţeles că ţin cu ei, Doamne fereşte! Eu tocmai mă gândeam să te felicit pentru întrebare, mai citeşte odată ce am scris.
Cand spunem cuvinte atat de frumoase, calde si inaltatoare fata de proprietarii posturilor respective, unii de pe aici ar trebui sa puna ghilimelele de rigoare, nu de alta dar multi ar putea lua de bune aceste vorbe!
Am crezut că nuanţa ironică e mai mult decât vizibilă.
Well, Antena 3 e cu usl-ul, Realitatea TV si Romania TV sunt doar pro Basescu, cu parerea personala ca Romania TV face oarecare efort sa fie impartiala.