In locul tau as incerca sa ma impac cu acel coleg. Nu-mi place sa am dusmanie cu nimeni. Daca nu vrei sa faci asta mai bine gaseste alt loc de munca pentru ca nu are rost sa continui asa, denigrat de toti. Iti face rau la suflet si la sanatate.
Nu vrea el o împăcare, eu m-aș împacă cu el, dar el vrea sa se răzbune și spune ca nu se lasă pana nu se răzbuna pe mine
Straduieste-te mai mult sa-l impaci. Daca esti dragut cu el nu are de ce sa ramana setat pe razbunare.
Îți dai demisia la zi. Sau lichidarea. Nu vei avea câștig de cauza indiferent pana unde ai merge. Iar pana aduni probele, pana dai în judecata, pana se judecă cauza ( vreo 5 ani asa în medie), la sfârșit vei fi terminat psihic. Vei intra în depresie, anxietate. Locul tău de munca este un mediu toxic. Lasă filmările, strângerile de dovezi. Până ajungi sa strângi totul și la cum este legea în România si cum mișcă justiția, vei ajunge la psihiatrie din cauza unui frustrat. Colegul tău este un frustrat, dacă nu ți-ai dat seama despre asta. La rândul său a fost victimă, iar acum pentru a-și crește stima de sine practică cu alții exact ce a pățit și el la rândului lui. Este mai pierdut ca tine, rătăcește în alta lume iar pe el îl preocupă situația altor oameni decât propria lui persoană.
Dacă acel șef mai are un alt șef la rândul lui, poți sa vorbești cu el. Directorul spre exemplu. Cred ca acel șef prieten cu colegul tău este doar un măscărici, iar șeful cel mare de fapt nu știe ce se întâmplă. Poți vorbi cu șeful cel mare, însă ca se va și termina sau dimpotrivă, va accentua situația în mai rau, nu ai de unde știi.