Daca contorul este destept, compania respectiva inregistreaza, vad cand consumi curent, se inregistreaza pe durate de timp. In ce priveste superproductie, nu e din cauza asta, e din cauza ca vor sa egalizeze consumul ca nu prea au in perioade de virf, asa ca baga ceva ofera, si lumea nu mai spala de exemplu ziua, sau o parte, astfel ca au de unde asigura consumul pe timp de zi.
Fac asta pentru a evita caderi de tensiune nu ca nau ce face cu curentu c a ar fi prera mult.
Eu si cu niste vecini rromi de-ai mei avem curent gratuit, dar nu doar noaptea ci si ziua, furam curent
si cei care au lansat acea stire de care zici 'fura si ei curent' la propriu
Te-ai gandit ca, poate asa au vrut ei sa intelegem? si nu sunt eu problema.
Tu ești problema, e clar.
Https://economedia.ro/......i-mwh.html
Noaptea e criza de supra-productie.
Si nu e neaparat gratis pentru consumatorii casnici.
Tembelizorul asa mi-a spus in nenumarate randuri. ba este gratis noaptea curentul. sunt foarte sigur ca. am inteles perfect
O fi el gratis, trebuia sa spuna si pentru cine (companii sau consumatori).
Ce tembelizor ai? La al meu nu am vazut asta.
Tembelizorul cu prosti este pe toate canalelel telecomenzi, imposibil de ratat
Cred ca ai inteles gresit, stirea se refera probabil la cotatia pe bursa, nu are treaba cu cat platesti tu ca si consumator.
Asa se intampla cu toate stirile, ei zic una oamenii inteleg altceva.
Pretul la bursa este sub zero, dar asta nu se va vedea in factura utilizatorului final, doar daca iti monteaza contor electronic si se modifica contractul se poate plati mai putin noaptea si in weekend.
fundata32332 întreabă: