Va trebui sa platesti numai onorariul avocatial stabilit de instanta, nu va trebui sa platesti taxa judiciara de timbru.
Nu spui doua detalii importante, respectiv daca ai fost reclamant sau parat si ce obiect a avut procesul.
Daca ai fost reclamant sigur ca nu mai trebuie sa platesti taxa judiciara, deoarece ai platit-o la inceput, cu exceptia cazului ca actiunea era scutita de aceasta taxa.
Daca ai fost parat inseamna ca nu va trebui sa platesti taxa, probabil actiunea fiind scutita de taxa judiciara.
Scuze pentru lipsa de informatii, am scris repede, am fost parat intr-un proces de rezolutiune al unui contract de uzufruct initiat de tatal meu ca fiind intretinator al bunicii mele, tatal meu ulterior decedand, iar bunica mea a intentat proces de rezolutiune impotriva mea pe fondul ca acel contract fiind transmis prin masa succesoriala catre mama mea, apoi ulterior decedand si ea transmis catre mine. Instanta a admis cererea de rezolutiune, iar acum trebuiesc platite cheltuielile de judecata catre avocat plus mentiunea ca "Constata ca taxa judiciara de timbru in quantum de X lei este nedatorata si voiam sa stiu daca platesc cheltuielile cu avocatul sau si timbrul.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Va trebui sa platesti numai onorariul avocatial stabilit de instanta, nu va trebui sa platesti taxa judiciara de timbru.