| Garoafe a întrebat:

Salut, de o perioada de timp vad niste persoane mai dubioase ca se plimba cu masina prin "cartier". Din pacate conducatorul nu are un permis de conducere si as dori sa iau atitudine si sa il denunt. Problema este ca nu as vrea sa mi se afle numele deoarece nu vreau sa imi creez probleme. Imi este frica sa imi las copilul la scoala cand stiu ca sunt specimene de genul acesta...

Răspuns Câştigător
| premierevideo a răspuns:

112. dispeceratul central e la Bucuresti. Nimeni nu iti va divulga identitatea. Vor sti de unde suni, chiar te rog sa faci asta, acest tip de apel e un apel STS, ai maxima incredere. Da toate detaliile pe care le vor cere.

4 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nici un politist nu-ti va divulga numele.Reclama-l ca il vor prinde ei in trafic!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca ai unsmartphone este un soft Civic alert. Pui poza pe el si se ocupa ei mai departe. E bine, totusi, sa ai si o filmare.

| MOvidiu a răspuns:

Filmeaza autovehicolul, numarul de inmatriculare si soferul..mergi la politia rutiera si explica-le situatia... daca stii ca soferul nu detine permis, poate ii cunosti si numele happy e mai bn...Mult succes!

| AlexGabrielASC a răspuns:

Poti face o plangere si sa te declari sursa anonima, asa nimeni nu va sti ca tu ai "parat" iar politia ar trebui sa faca o miscare sa verifice pontul pe care l-ai zis