Ma indoiesc ca puteti obtine aprobare de la Sanepid, apa si canal sa faceti tatuaje pe strada, fiindca se lucreaza cu sange si atunci masurile de igiena si cerintele sunt stricte.
Interesati-va ce trebuie sa aveti ca sa inchiriati spatiu intr-o cladire, ca altfel nu se poate. Iar daca nu si-a facut SRL sa mearga la camera de comert si sa ceara lista cu ce autorizari, certificari si aprobari are nevoei, pentru a functiona.
Nu cauta pe internet, ca cei de la Registrul Comertului/ camaera de Comert locala, nu posteaza nimic de acest gen, dar trebuie sa mergi direct la sediul lor si sa discutati acolo.
Succes cu afacerea!
Tatuajele cu henna nu presupun lucrul cu sânge si pe litoral e plin de astfel de prestatori ambulanti de servicii
PFA trebuie sa i si faca dar nu cred ca va merge afacerea asa de bine încît sa aiba nevoie de firmă, deoarece avînd PF A persoana fizică autorizata plateste taxe la stat din banii care i ia pe tatuaje si mai mult dă statului decît sa faca ea profit, ca in general lumea cand merge la mare merge sa faca baie sa bea si sa manince, plus sa stea la plaja, nu toti i si fac tatuaje, acum ea sa calculeze bine avantajele si dezavantajele ca planul de acasa nu se potriveste cu cel din tîrg.
O masa si doua scaune? Asa crezi? Gresit!
Igiena cui o lasati? Nu primesti autorizatie cu aceste conditii.
Da bafta la ce mafie e acolo e prea multă bătaie de cap pentru ce vrea ea să facă și ce profit o să aibă
Salut! Am citit răspunsurile pe care le-ai primit și mă întreb dacă oamenii ăștia au fost vreodată la mare, sau au citit tot textul tău. Intenționez să merg și eu anul ăsta, dacă ai găsit ceva informații între timp, as aprecia mult un reply aici! Mersi ❤️
anonim_4396 întreabă: