| Justusee34 a întrebat:

Din Codul Rutier (pentru permis) carw capitole sunt cele mai imortante? Pentru a lua permisul?

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Toate sunt importante, cu un plus pentru cele care prevad regulile de circulatie, atat din OUG 195/2002 (Codul rutier), cat si din Regulamentul de aplicare, aprobat prin HG 1391/2006.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Toate.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Unora ca tine nu ar trebui sa le dea nimeni permis niciodata, tu sigur nu vei invata il vei lua pe șpagă.

| Justusee34 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Satai o un pic man ca nu m-am referit ca o sa invat doar ce e imortan si restul gata
Eu m-am referit la ce ar fi mai IMORTANT (ADICA CEL MAI IMORTANT)

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Justusee34):

Bă tu nu stii nici sa scrii, ce permis vrei tu nu stiu, satai, imortan, învață macar sa scrii, si după mai vorbim.

| Justusee34 explică (pentru CristiDinBucuresti):

"Unora ca mine"
Dar nu vezi ce toxic esti

| johnnny123 a răspuns:

Alea din care vor pica întrebări. Având în vedere că nu știi care sunt alea, o idee bună ar fi să le înveți pe toate.

| adryang78 a răspuns:

Pune burta pe carte și învață tot Codul. Și cască urechile la ce-ți spune și-ți arată instructorul. Nu există capitole mai importante sau mai puțin importante. Pe urmă vei ieși în trafic, te dai grande cu o mașină de putere și-l nenorocești pe altul care circulă regulamentar.
Ori de câte ori te urci la volan îți asumi o responsabilitate - pentru viața ta, a celor care sunt cu tine în mașină și a celorlalți participanți la trafic.