Toate sunt importante, cu un plus pentru cele care prevad regulile de circulatie, atat din OUG 195/2002 (Codul rutier), cat si din Regulamentul de aplicare, aprobat prin HG 1391/2006.
Unora ca tine nu ar trebui sa le dea nimeni permis niciodata, tu sigur nu vei invata il vei lua pe șpagă.
Satai o un pic man ca nu m-am referit ca o sa invat doar ce e imortan si restul gata
Eu m-am referit la ce ar fi mai IMORTANT (ADICA CEL MAI IMORTANT)
Bă tu nu stii nici sa scrii, ce permis vrei tu nu stiu, satai, imortan, învață macar sa scrii, si după mai vorbim.
"Unora ca mine"
Dar nu vezi ce toxic esti
Alea din care vor pica întrebări. Având în vedere că nu știi care sunt alea, o idee bună ar fi să le înveți pe toate.
Pune burta pe carte și învață tot Codul. Și cască urechile la ce-ți spune și-ți arată instructorul. Nu există capitole mai importante sau mai puțin importante. Pe urmă vei ieși în trafic, te dai grande cu o mașină de putere și-l nenorocești pe altul care circulă regulamentar.
Ori de câte ori te urci la volan îți asumi o responsabilitate - pentru viața ta, a celor care sunt cu tine în mașină și a celorlalți participanți la trafic.