Bună seara! Nici nu știu cum sa încep, am băgat niște aur la amanet toate bune și frumoase, în momentul în care le am băgat scria pe contract toate obiectele ce le am amanetat, luna asta le...? (mai mult)
Ar fi mai frumos un discurs la care nu se citește de pe hârtie? Ce ziceți? https://www.youtube.com/watch?v=E2BPs_rlIPU
Voi ieșiți mâine la vot? Eu n- am încă vârsta să votez, dar chiar și așa nu m- aș duce; eu nu susțin democrația ca principiu, așa că ar fi fățarnic din parte- mi să iau parte la nenorocitele...? (mai mult)
Se poate vota la parlamentare in alta localitate decat cea in care ai domiciliul daca este in acelasi judet?
Pentru tarile ce nu sunt in UE ci in SEE cum e Norvegia, mai trebuie sa ai ceva la tine in afara de CI? In aeroport mergi direct la.imbarcare dupa controlul de securitate?
Un discurs coerent și la obiect. Fără bâlbâieli, fără citit de pe hârtie. Zic eu. Vouă cum vi se pare? https://www.youtube.com/watch?v=8gqupeY6HmM
Este posibil să știm câștigătorul alegerilor prezidențiale doar după Crăciun? Sau?
La alegerile parlamentare se pune stampila pe candidat sau pe partid in sine?
Ce parere aveti de Maia Sandu care are Master in administrație publică a Universității Harvard SUA. si a fost consilier al directorului executiv al Băncii Mondiale la Washington? Se compara ...? (mai mult)
De unde a aparut ideea asta ca Elena Lasconi ar promova cu forta si ne- ar baga pe gat LGBT? Din cate stiu sustine valorile traditionale crestine si in acelasi timp nu discrimineaza minoritatile din Romnaia,...? (mai mult)
Buna seara, TPU! Considerati ca refacerea primului tur ar fi o actiune nedemocratica? Daca da, de ce?
Cei care ati votat cu Grigorescu si cu Lasconi va regretati votul? Si de ce?
Ce stiti se anuleaza voturile lui Calin Georgescu? Intra iar Marcel Ciolacu in cursa?
Faptul ca Elena Lasconi a obtinut cele mai multe voturi in Bucuresti, Cluj, Timis, Brasov si Iasi, adica judetele din Romania clasate pe locurile 1, 2, 3, 4 si 13 in ce priveste PIB- ul pe cap de...? (mai mult)
Tik tok si- a batut joc de noi, in preajma primului tur l- a aratat pe Calin Georgescu un fel de Vlad Tepes iar dupa primul tur ne arata interviuri cu el in care chiar isi arata admiratia fata de regimul...? (mai mult)
Acum 5 ani Klaus Iohannis a câștigat foarte lejer alegerile, cu 66 la sută! Acuma nu se putea sa fie cam la fel, in loc de toată nebunia asta?
Ce emisiune penibilă! Cine a făcut-o penibilă după părerea voastră? Eu zic că Ponta, afășând, ca de fiecare dată, atitudinea asta de copil răzgâiat și obraznic.
E adevarata stirea asta cu renumararea voturilor? Chiar o sa se intample? Si daca iese Georgescu pe locul 1 si Ciolacu pe locul 2 iar el se retrage (ca asa a spus) inseamna ca nu o sa mai avem turul 2 ...? (mai mult)
Dacă sunt angajat din 20 septembrie când voi apărea la ANAF cu, contribuții? Vreau să-mi scot niște bani și îmi trebuie minim 3 luni! Fundă, mulțumesc!
De cand s- a incheiat primul tur ma uit la balciul care s- a declansat. Romanii nu stiu sa piarda. Romanii sunt mereu nemultumiti de orice. Dar, de data asta, tinerii au votat ceva ce nu mai este ...? (mai mult)
Buna seara, urmez un tratament cu epilare definitiva, ieri dupa cea de a 3 a sedinta am ajuns acasa cu arsuri pe toata gama piciorului, basici, usturimi.Azi am mers la urgente, unde mi s- a facut vaccin...? (mai mult)
Între Georgescu și Terheș care vi se pare mai inteligent?
Dacă ai 18 ani sau mai mult și ești încă elev la liceu, încă ești sub tutela părinților?
Bună seara, aveți idee ce se poate întâmpla dacă expiră cele 90 de zile și nu am reușit să transcriu mașina pe numele meu? Dețin o mașină și am întâmpinat niște probleme, ceea ce face...? (mai mult)
Pot depune actele pentru începerea școlii de șoferi cu câteva zile înainte să se facă 3 luni înainte de 18 ani?(se fac 3 luni înainte pe 19 decembrie și aș vrea să depun totul înainte să ...? (mai mult)
Dacă termin Academia de Poliție, la IFR, la final voi ieși cu gradul de ofițer? Care este procedura?
Buna, ca sa incep eu sunt clasa a 7 a acum, in anul trecut tot a 7 a am fost pentru ca dirigintele meu m- a lasat repetent pe ne- drept, am o intrebare, as putea sa fac ceva sa fiu din nou in a 8 a?...? (mai mult)
Salut TPU, am dat astăzi din nou traseul pentru restituirea permisului la un moment dat pe drum îmi zice polițistul neacordare de prioritate respins problemă era că nu venea nimic pe drum ( el a ...? (mai mult)
Acum la vot ajuti primarul? Sau nu are treaba?
Acum de alegeri, tataia fiind la pat au venit cativa oameni de la primarie acasa ca sa voteze si el. Mamaia a spus ca majoritatea au iesit din camera numai o doamna a ramas cu el cand vota, ziua urmatoare...? (mai mult)
Eu personal nu inteleg exact ce reprezinta decizia CCR si ce implicatii urmeaza sa aiba. Unii o lauda, unii o critica. Imi explica cineva, va rog?
Salut, este adevarat ca oamenii se agita degaba cu privire la posibil castigarea lui Calin Georgescu? Adica, este adevarat ca daca nu are partid, nu are majoritate parlamentara, nu are ce sa faca? ...? (mai mult)
Cine are probleme cu procurorii de la Parchetul de pe langa judecatoria turda? Eu de ceva timp am parte de ostilitate din partea acestei institutii. Nici nu vor sa comunice ordonantele sau alte acte de...? (mai mult)
Pentru cei care l-au votat pe Georgescu, îl votați și-n turul doi? Cheers
Cat de mult va interesează ceea ce mâncați? Citiți o carte de la editura bookzone care dezvăluie capcanele și neregulile industriei alimentare scrisa de Dr.Chris Van Tulleken, e pur și simplu ...? (mai mult)
Legat de ce se întâmplă în politică acum… Eu am încercat să mă informez cât mai bine despre ambii candidați din turul 2, însă nu mai cred nimic și nu știu cu cine să votez, este posibil...? (mai mult)
Dacă (ipotetic) ar fi în turul 2 Georgescu și Simion, cu cine ați vota?
De ce se sperie lumea de alegerea președintelui când parlamentarele sunt prioritatea deoarece Parlamentantul conduce România? Nu spun ca nu prea contează cine este președinte dar totuși vad atâta...? (mai mult)
Bună. M.am păruit cu o tipă în stb. Și a depus plângere, sunt filmări. A fost la inml nu are zile de îngrijiri medicale sau traumatisme. Mi s- a făcut dosar în care sunt acuzată de lovire și...? (mai mult)
Buna sunt o fata de 15 ani si sunt stabilita in Anglia cu parintii mei dar ma gandesc sa fug de acasa cand o sa am vacanta de vara in Romania atunci o sa am 16 ani. Vreau sa ma mut cu iubitul meu care ...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt jignită de o angajată DGASPC, unde as putea sa fac reclamație ca mă denigrează? O adresă unde as putea sa reclame că o astfel de persoana care trebuie sa țină cu un părinte!
Buna seara! Lasconi sau Georgescu? Aș dori și argumente, mulțumesc
Am o întrebare, voi ce votați în tura 2, Lasconi sau Călin? Eu votez Lasconi doar din simplu fapt sa nu intram în comunism. Voi ce votați? Și de ce?
Bună ziua. Am lucrat 4 ani la un restaurant cu carte de muncă. Vreau să știu ce trebuie să fac să primesc lichidarea?
Buna, acum cateva zile am luat permisul de conducere categoria B si inca nu mi- a venit permisul, intrebarea e alta. Pot conduce masina fara permis pana ajunge? Ma gandesc ca daca ma opreste politia ...? (mai mult)
Buna seara, am fost in Brașov acum 2 zile și din greșeală am intrat în giratoriu pe contrasens, as dori sa știu dacă risc o amendă în viitorul apropiat, sau nu, cu as putea afla, nu era nicio...? (mai mult)
Este o pagina de Facebook Traian Basescu si acolo zice ca este pagina oficiala si tot scrie cineva pe pagina aia, chiar este Basescu el scrie pe pagina aia sau scrie cineva pe numele...? (mai mult)
Se pare ca sunt șanse mari sa ne vedem în comunism, mulți îl vor pe Călin, la revedere libertate, acum doar restricți și armata. Voi ce părere aveți?
Salutare. Am primit o NOTIFICARE sa înmatriculez motocicleta în termen de 30 zile. Dacă am avut accident și doar vreau sa o trec pe numele meu: pentru acte, certificat de înmatriculare, numere...? (mai mult)
Cu cine țineți? Lasconi sau Georgescu? Eu Lasconi.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă:
bianca6565 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti