| cristimihailov a întrebat:

Salut,

E adevarat ca psd alde forteaza oamenii sa vina la mitingul anuntat?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe majoritatea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai găsit unde să întrebi...probabil că da, dar forțat e un cuvânt prea mare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu amenintari (adica fortat)

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Care-s amenințările alea?

| 70gabriela70 a răspuns:

Da, doar ca nu ii forțează, ii mituiesc?

| anonim_4396 a răspuns (pentru 70gabriela70):

Mi-e greu să cred că vor arunca bani pentru a mitui câteva sute de mii de oameni (se anunță o medie de 5000 pe județ), dar cu siguranță vor veni oameni care au o anumită legătura cu partidul și un anumit interes. Ca să mă fac înțeles: asistați sociali, angajați în cadrul primăriilor, prefecturilor, alte instituții + o masă mare de votanți.

| 70gabriela70 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, pai acum dupa cate reportaje si filmulete au aparut pe site urile de socializare cred ca ne am lamurit. Asistati sociali amenintati ca li se taie ajutorul, batrani care habar nu au de ce au venit dar li s-a oferit transport gratuit, bauturi si mancare si angajati ai primariilor cu primarii in frunte! Bravo? Romania face orice sa nu evolueze!

Dă-mi-i și mie pe ăia amenințați.

Eu zic sa te uiti mai bine. E Facebook ul si Youtube ul plin. A! Si am zis bine prima data. Au fost si platiti. Uite cateva videoclipuri :
https://www.facebook.com/......wMjY4MDkx/
https://www.youtube.com/watch?v=vGwGSADHrK4
https://www.facebook.com/......3MTM5NTYx/

Bai, eu nu va inteleg. Ce ti se pare anormal sa-i plateasca cand ei au bani garla? Primarii fura o gramada. In ce lume ati trait pana acum? Ti am trimis link uri mai jos. Sunt doar cateva videoclipuri pe care le am mai gasit

Eu am spus doar că nu au fost amenințați, majoritatea au venit la plimbare. big grin Dacă au bani să plăteasca atâtea sute de mii de oameni, să fie sănătoși.
Eu vreau să văd un primar amenințând, nu povești. happy

In comentariul de mai sus ai spus ca vor veni cu siguranta oamenii care au o anumita legatura cu partidul si un anumit interes. Si ai dat ca exemplu si asistatii sociali. De ce crezi tu ca ar veni oamenii aia la miting? Ce interes ar avea? Sunt 2 explicatii: ori au fost amenintati de primarii (care evident au o legatura cu partidul) ca li se taie ajutorul social, ori s-au dus fiindca au fost informati ca transportul este gratuit, ca primesc o masa si eventual si niste banuti. In orice caz s-au intamplat amandoua si daca nu crezi. ai o problema majora. Tolerezi sa fii furat daca zici ca tu nu crezi pana nu vezi. Nu vrei sa vezi si cum fura Dragnea? videoclip in direct poate. E dragut ca multi vad lumea roz ca tine, dar e trist ca nu esti in stare sa vezi adevarul din lumea in care traim. O zi buna!

Văd destul de bine adevărul, dar îmi vine foarte greu să cred că un reprezentant al partidului a spus cu subiect și predicat ''dacă nu vii la miting, suporți o anume consecință''. Nici nu cred că a fost nevoie, oricum majoritatea veneau de bună voie să vadă Bucureștiul.
Când vine sentința că Dragnea a furat, da, atunci voi fi convins că fură, până atunci, ca orice cetățean al României, Liviu Dragnea beneficiază de prezumția de nevinovăție. Până atunci, știu sigur că a încălcat legea penală în Dosarul Referendumului. happy
Cu toate astea, la noi când ești suspect, nici măcar trimis în judecată, opinia publică deja te-a condamnat definitiv...să ne aducem aminte de Victor Ponta. happy

Întrebări similare
  • anonim_4396

anonim_4396 întreabă:

5 răspunsuri