Nu stiu cum e cu ridicare omv, daca se face printr-o statie OMV? oricum sunt camere acolo!
Ce poti face?
te adresezi politiei, cu tot ce ai la indemana, cu print screen, cu discutie, indici contul olx (sau alta platforma) de pe care te-a abordat sau pe care ai vazut anuntul, absolut tot ce ai despre el.
Sper sa il prinda, stiu nemernici de astia am vanat si eu cativa, la unul i-am facut raport la banca transivania si l-am pus si pe net, nu m-am dus la politie ca nu i-am trimis nimic ci eu l-am vanat pe el
Pe viitor urmati regula> daca un pret e prea bun ca sa fie real, atunci nu e real!
Regula 2 in cumparari online de la necunoscuti, cumpara doar ce poti proba!
Nu poti face nimic, doar inveti din lectia asta si nu mai trimiti nimanui banii, pana nu ai marfa in mana.
Ma asteptam sa intrebi parintii sau sa ne intrebi aici, inainte sa iei teapa, ca toti ti-am fi spus acelasi lucru, sa nu trimiti nimic.
Tu ai fost prost nu trimiti bani pana nu vezi coletul el te a pacalit adio banii i ai pierdut sa fi sanatos daca ala are buletin fals nici politia nu dă de el, fa i plîngere la politie dar nu spera sa mai recuperezi vreun leu, pe olx majoritatea sunt țepari hoți. Tu trebuia sa i spui asa :Trimite colet prin fan curier si platesc cand vine curierul nu sa i trimiti tu bani ăluia care sigur nu avea nimic de vinzare pozele pot fi usor luate de pe internet i puse adaugate unui anunt fals, si tu ai picat in plasa escrocului.
Pai a zis ca nu are siguranta ca a mai dat de oameni neseriosi si nu ii mai vine sa trimita si de asta am trimis ca nu imi venea sa ii trimit dar am zis ca e serios
Asta este si argumentul escrocilor si anume ca ei au dat de oameni neseriosi... cand singurii neseriosi sunt ei, dar cine pica pica!
Tu de unde sti ca buletinul aluia este fals? Cu acte false nu ridici banii din banca el a scos banii din bancomat fara buletin ca tu i ai facut transfer pe contul lui de Iban nu? Sau prin ce modalitate i ai trimis tu banii?
La ce strategii si technologii sunt acum daca face reclamare il prinde sigur, are sigur contul de iban unde o trimis el banii + buletinul lui astalalt( exact cu buletin fals nu poate ridica banii)
I am trimis bani la omv se face cu ridicare colet
Buletin*
Salut, putem vorbi te rog in privat am nevoie de sfaturi
Imi poti scrie, dar ti-am zis deja, nu este ceva cu ce te pot eu ajuta, ci doar doamnele si domnii de la sectia de politie cea mai apropiata. La modul general poti merge la orice sectie de politie, unde iti este mai aproape sau RECOMANDAT ar fi la sediul IGP Bucuresti (nu stiu cum este structura la voi acolo exact sau daca exact asta este denumirea ) unde banuiesc ca au si politie economica sau in orice caz persoane care sunt apte sa depisteze escroci online!
Ai insta fbk? Ceva sa iti dau toate detalile in mare
Nu stiu cum e cu ridicare omv, daca se face printr-o statie OMV? oricum sunt camere acolo!
Ce poti face?
te adresezi politiei, cu tot ce ai la indemana, cu print screen, cu discutie, indici contul olx (sau alta platforma) de pe care te-a abordat sau pe care ai vazut anuntul, absolut tot ce ai despre el.
Sper sa il prinda, stiu nemernici de astia am vanat si eu cativa, la unul i-am facut raport la banca transivania si l-am pus si pe net, nu m-am dus la politie ca nu i-am trimis nimic ci eu l-am vanat pe el
Pe viitor urmati regula> daca un pret e prea bun ca sa fie real, atunci nu e real!
Regula 2 in cumparari online de la necunoscuti, cumpara doar ce poti proba!
Adi1987 întreabă: