Deocamdata nu exista nici o solutie, L.203/2012, prin care s-a modificat Codul rutier (nu este un nou cod rutier), nu are dispozitii tranzitorii privind varsta. Daca ramane asa nu vei putea sustine examenele pentru categoria CE pana la 21 de ani. S-ar putea sa fie modificata sau sa se prevada o dispozitie in favoarea celor ca tine dar nu prea cred, modificarile au transpus prevederile unei directive a CE, obligatorie de la 19.01. 2013.
Ai dreptate, am fost din nou azi la Directia Regim Permise de Conducere Oradea si mi-au spus ca toate dosarele ce nu indeplinesc noile reglementari de varsta au fost anulate... sunt curios ce o sa se intample cu ( noi ) elevii care au achitat intreaga suma de bani pentru scoala de soferi profesionisti si nu mai putem beneficia de aceasta. Nimic bun nu ne-a adus intrarea in UE, doar mai multa saracie!
Poti cere restituirea sumei platite sau o parte a acesteia. Scoala de soferi trebuia sa stie de aceasta reglementare inca de cand L.203/2012 a fost publicata in M. Oficial, respectiv 12.11. 2012 si sa nu mai continue cursurile cu cei care nu indeplineau conditia de varsta.
In acelasi rahat is si eu, doar ca la mine a fost cu cantec, eu am dat traseu de CE pe 12.01. 2012 si rahatu cu care am dat C l-am avut si la CE si m-a picat si stia indiotu ca n-am varsta pentru permis, am facut sesizari si la Primu ministru si degeaba, mi-e asa sila.
Eu incerc sa dau C1E poate daca am C pot conduce si TIR cu E de la C1 Habar n-am daca reusesc va zic la toti.
La cat de porcalai is crezi tu ca mai vede careva vreun leu? si eu is in aceias mocirla.