Pentru viza de resedinta (flotant) nu este nevoie sa te ia cineva in spatiu, aceasta se poate obtine in baza unui contract de inchiriere sau comodat.
Si pana iti expira actuala viza poti gasi ceva de inchiriat si inchiriezi pe perioada necesara si tot pe acea perioada soliciti viza de resedinta.
La momentul actual nu îmi permit să închiriez ceva, întrebarea era dacă pot face altă viză cu ajutorul cuiva care e proprietar chiar daca o am deja pe aceasta care expiră pe 31
Da, se poate, daca este la alta adresa.
Poti face o noua viza (sau prelungire) la fel cum ti-ai facut ceea de acum (in acelasi loc, acte si procedura).
Viza pentru examen trebuie sa fie pe un an, altfel nu iti accepta dosarul cand te duci sa iti sustii proba teoretica.
Răspuns total pe lângă întrebarea mea.
Și ca o paranteză am fost la programare și mi-au zis că trebuie pe minim 6 luni, nu știu de ce te bagi aiurea în seamă.
Omul vrea sa te ajute si sa nu pierzi vremea si sa nu te intoarca din drum, si tu o faci pe interesantul.
Iar eu ți am spus că deja am fost la biroul pentru programări pentru examen, ce nu înțelegi?
LisaJulie întreabă: