| VizireanuMihai a întrebat:

Salut. Eu sunt un băiat liniștit ce este pasionat de biciclete și de creșterea animalelor. Asta nu este rău dar multe fete după etajul meu de la școală râd de mine mereu și într-una mă vorbesc pe la spate. Eu nu le-am băgat în seamă dar au început să se ia zilnic de mine chiar și când sunt pe afara. Este de menționat ca fetele astea sunt fitoase și mereu râd de mine fără niciun motiv. Mereu când mă văd încep să îmi pună niște întrebări jignitoare. Ce as putea să fac. Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Cand o sa cresti si o sa ai ferma ta si multi bani o sa vina ele sa se bage in seama cu tine. Asa e in viata, multi dintre cei care dau bully ajung mai rau decat cei pe care ii iau in ras

5 răspunsuri:
| stepqui a răspuns:

Nu le baga in seama, in viața vei trece prin situații de genu important e sa treci tu fa ce ți place ție că asta e cel mai important, capu sus.

| LisaJulie a răspuns:

Nu te apreciază, poate stai in colectivul greșit, intr-o scoala cu multe persoane toxice, poate ar trebui sa îți schimbi mediul undeva unde sunt oameni care îți împărtășesc pasiunile

| Cipi1212 a răspuns:

Nu le băga în seamă.

| BaiatulElita a răspuns:

Hai sa iti zic un secret! Si eu am trecut prin aceeasi problema ca si tine. Persoanele acestea care dau ''bully'', clar ca au o frustrate/trauma din copilarie ce simt nevoia sa o rastoarne pe ceilalti ca sa poata avea acea stare de satisfactie si de superioritate. Nimeni nu este mai presus decat ceilalti. E vreun presedinte? Este un copil ca si tine si ca si toti ceilalti. Sunt invidioase ca tu ai un scop in viata asta si ca nu degeaba esti pe pamant. Nu vad unde este rasul in a avea placerea de a creste anime. Decat sa stai sa fumezi pe la coltul liceului si sa intrii in nu stiu ce grupuri dubioase, mai bine ramai la nivelul la care esti. Continua sa iti indeplinesti visul, sa vezi ce invidiosi vor fi cand tu esti acolo sus, iar ei la judecata. Mult succes!

| ReddY25 a răspuns:

Ignore și viața merge înainte