| Twister09 a întrebat:

Salut. Fosta iubita ma lăsat pentru altul, și ea trimis celuilalt ceva poze cu ea dezbrăcată, care după aceea ala a făcut pozele public, și Lea trimis și altora.
Întrebarea mea este dacă am făcut rău, dacă am aratat și eu pozele la câțiva prieteni? Dar nu le-am făcut public sau sa le trimit doar le-am arătat la câțiva prieteni

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, ai comis si tu infractiunea de violare a vietii private, la alin.(2), conform Codului penal, citez:
"ART. 226.Violarea vieţii private  
  (1) Atingerea adusă vieţii private, fără drept, prin fotografierea, captarea sau înregistrarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice sau înregistrarea audio a unei persoane aflate într-o locuinţă sau încăpere ori dependinţa ţinând de aceasta sau a unei convorbiri private se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă.
  (2) Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, fără drept, a sunetelor, convorbirilor ori a imaginilor prevăzute în alin. (1), către o altă persoană sau către public, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate."  

Bula
| Bula a răspuns:

Fosta merge cu altul, iar tu la pushkarie!?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Asa este! Le-ai aratat la cativa prieteni. Aia nu-i public? Vai si amar!

| darrio2007 a răspuns:

Ce nu ti-a convenit la raspunsurile primite la aceeasi intrebare postata mai devreme?

| Salontanul a răspuns (pentru darrio2007):

Crezi ca a inteles din prima ce i s-a explicat? laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru Salontanul):

Nu cred.

| relian a răspuns:

E bun laughing deci fata se arata la toti dezbracata,da la toata lumea,asta e daca are de unde, de ce sa nu dea.happy
Daca ai facut rau? Mai conteaza? Normal daca cineva iti arata ceva poze dezbracata, ar fi bine sa le pastrezi pentru tine, mai ales daca ati fost iubiti, asa cum zici.
E bun, acum a facut-o cunoscuta laughing este deja vedeta

| Lukasssz a răspuns:

Nu e problema frate, fi chill.

| aditimus a răspuns:

De preferat era sa le pastrezi pentru tine.
Ce a fost a fost...

| Nirvanaaa a răspuns:

Pai ai făcut rău. Le-ai văzut, te făceai ca nu le vezi și nu le arata-i și altora. Asta din respect pentru faptul ca ati fost împreună la un moment dat, nu contează cum s-a încheiat relația.

| mi25 a răspuns:

Verba volant, scripta manent. Asa si aici: doar daca cei care le-au vazut aveau dispoziteve de fotografiere sau filmare in priviri.
Cine, cu ce poate dovedi fapta ta?! Crezi ca justitia se bazeaza, in aceste cazuri doar pe vorbe?
Stai linistit, ca nu patesti nimic - daca nu ai transmis pozele - chiar daca le ai pe telefon.
Sau crezi ca cei carora le-ai aratat pozele se duc si fac plangere (te parasc)?

| Iote a răspuns:

Si de ce le-ai aratat? Te-ai razbunat?
Orice placere se plateste.

| iliiiinca a răspuns:

Te prinde karma din urmă, fraierică happy