| Cipri245677 a întrebat:

Salut grup.
Am avut o problema în 2019 în Germania, mai exact un conflictul cu un roman de al nostru.
Ne-am certat el fiind băut s-a dus la poliție și a spus ca a fost agresat, ca a fost amenințat cu cuțitul și ca i-ar fi dispărut un telefon. Politia a venit la fata locului și nu a găsit nimic. După toate cele întâmplate a doua zi s-a dus și si-a retras plângerea. Și după ceva timp am fost dat în urmărire de Europol.
Se poate clasa dosarul în tot timpul acesta?
Mulțumesc mult

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, dosarul nu se poate clasa pana investigatia nu este incheiata si nu esti scos din urmarire de Politia europeana, Europol.

Asta pare a fi destul de grav, daca s-a ajuns sa fii dat in urmarire generala pe toata Europa, inseamnd ca ai facut ceva foarte grav daca esti atat de cautat.

Recomand sa te predai de buna voie la Politie, ca sa se claseze dosarul si sa fi scos din urmarire generala, daca nu esti vinovat si nu ai facut nimic rau.

| darrio2007 a răspuns:

Daca ai ajuns sa fii dat in urmarire de Europol, se pare ca nu este cam ce ne-ai scris aici. Este ceva mult mai grav.

| johnnny123 a răspuns:

Ai fost dat în urmărire de Europol pentru că un om beat ți-a făcut o plângere pe care a retras-o a doua zi? Hmmmm... Sigur ai spus povestea completă?