Ai dreptul sa faci plangere contraventionala si sa soliciti anularea procesului-verbal de contraventie.
Doamnei respective n-ai ce sa-i reprosezi, avand in vedere ca a declarat corect situatia si era obligata sa declare accidentul pentru a obtine adeverinta sa-si repare masina.
Sunt total de acord cu suspendarea permisului si amenda pentru nedeclararea accidentului, cu ce nu sunt eu de acord este ca politaiul respectiv m-a scos vinovat din schema accidentului fara nici o expertiza doar din spusele doamnei si ca voiau asigurarea iar eu nu am fost de acord sa o dau. Nu era normal ca politaiul sa ne cheme pe amandoi sau sa ia in considerare ambele declaratii si nu doar pe a ei? Am ajuns acolo a citit declaratia bla bla da tu esti vinovat tu ai cauzat accidentul.
Ce sa zic, lucrurile sunt destul de clare. A fost un accident si nu ati incheiat amiabila s-a dus la politie ca de adeverinta avea nevoie.
Tie ti au suspedant permisul pentru ca nu ai anuntat accidentul. procedura e destul de corecta. trebuia sa faci amiabila daca nu vroiai probleme.
Sunt total de acord cu suspendarea permisului si amenda pentru nedeclararea accidentului, cu ce nu sunt eu de acord este ca politaiul respectiv m-a scos vinovat din schema accidentului fara nici o expertiza doar din spusele doamnei si ca voiau asigurarea iar eu nu am fost de acord sa o dau. Nu era normal ca politaiul sa ne cheme pe amandoi sau sa ia in considerare ambele declaratii si nu doar pe a ei? Am ajuns acolo a citit declaratia bla bla da tu esti vinovat tu ai cauzat accidentul