| PostolacheFlorin a întrebat:

Salut, ieri am avut primul proces la un apel și am primit acest răspuns : primul răspuns apel Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei
Țin să menționez că la contestație am pierdut, judecătoria mi-a precizat faptul că nu am putut aduce martori, când eu am precizat că am fost singur, credeți că am vreo șansă la pronunțare?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred sa ai vreo sansa si ma mira ca ai facut apel daca nu-ti poti dovedi plangerea contraventionala, cred ca asta a fost si nu vreo contestatie.
In orice caz afli sigur daca te duci la grefa instantei care a judecat apelul si a pronuntat hotararea.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Raspunsul lui Ioandelasal este calificat si bun cu singura precizare ca este vorba de "grefa instantei" si nu "greva instantei".

| Ioandelasal a răspuns (pentru Salontanul):

Multumesc pentru atentie, am un laptop cu taste sensibile si probabil am apasat mai mult pe v decat pe f.

| Salontanul a răspuns (pentru Ioandelasal):

Nu-i problema, dar stiind ca tinerii sunt putin mai derutati nu voiam sa creada altceva, sa fie nelamurit.

| PostolacheFlorin explică:

Haideți să vă pun puțin în context, voiam intru Intr o intersecție, semafoarele nu mergeau, eu aveam semnul stop și biciclistul tot stop, in momentul in care eu m.am asigurat din stânga și dreapta că nu vine nimeni am înaintat, în același moment biciclistul a vrut să facă stanga fara sa îmi acorde prioritate de dreapta cum era și cazul.
In pv ul verbal, domnu polițist mi-a precizat faptul că eu nu am dat prioritate biciclistului și mașini de politie ( cu care nici nu m.am intersectat) domnul polițist mi-a reproșat că scoate camera și tot rămân pieton
Eu vreau doar sa se făca dreptate, prostia mea este că nu am camera de bord.