"Nu esti vitezoman" dar... circuli cu 107 km/h!
De ce nu gandesti la consecinte, inainte de a face fapta?
La faptul ca vei avea nevoie de masina trebuia sa te gandesti in momentul cand apasai pe acceleratie. Acum du-te si cumpara-ti niste incaltaminte pentru mers pe trotuar. Norocul tau ca nu ai omorat pe cineva, ca altfel conduceai valiza pe sub paturi, in penitenciar. Eu nu ti l-as mai da deloc. Sunt pline soselele de teribilisti ca tine, care cred ca daca au permis de o luna, le stiu pe toate.
Trebuie sa ai si un motiv sa faci contestatie, nu ca asa ti se scoala tie. Urmarile contestatiei sunt plata taxelor judecatoresti in caz ca pierzi, cel mai probabil in cazul tau.
Daca aveai nevoie asa mare de permis, nu mergeai cu 107 km in localitate dupa o luna de permis. Eu zic ca iti prinde excelent 90 zile de mers pe jos.
"As dori sa fac o contestație, nu pentru ca nu-mi recunosc fapta"
Si atunci ce anume contesti? Legea care stabileste viteza maxima? Dreptul politistilor de a te amenda? Legile fizicii?
Cu o asemenea intelegere a sistemului legal, vei avea cu siguranta un viitor stralucit in jandarmerie.
Salut și eu am aceiași problema. Merg azi sa fac contestație și te anunț ce am rezolvat. Pe mine m-au prin cu 103.