Salut! Imi pare rau ca ti-ai pierdut telefonul. Uite cateva sfaturi: 1. Suna la Politie.2.Du-te la reteaua de telefonie unde esti tu si intreaba cum il poti recupera. Sper ca ti-am fost de mare ajutor si sper sa iti gasesti telefonul.Primesti nota 10 la intrebare. PA
Bună!
DEGEABA suni sau mergi la Poliţie că NU-i interesează localizarea unui telefon pierdut!
La fel, DEGEABA mergi la operatorul de telefonie şi declari pierdut acel telefon, NU vor încerca să-l depisteze prin GPS ( chiar dacă are )...
Singurul lucru care-l poţi face este să vorbeşti cu cei de la Relaţii clienţi să BLOCHEZE numărul de telefon/cartela respectivă!
În acest fel, respectiva persoană NU va mai putea folosi cartela/nr de telefon, dar va putea folosi telefonul liniştit ( dacă pune o altă cartelă )...
Toate cele bune.
Buna!
Suni la politie.
Ti-l va localiza, deoarece telefoanele au gps in caz de pierdut, furat.
Te pup!
Politia a spus ca numa in cazur extreme sau pentru probleme foarte importante il localizeaza
1.du-te la politie cu factura, si cutia sa vada codul IMEI, cred ca dupa acel cod ti-l poate localiza
Cea mai buna varianta e sa suni repede la politie ala iti poate incarca cu multi banii si platesti din buzunarul tau
1 Suni la politie
2 Daca ai jipies pe telefon (in cazul daca ai 18 ani ) si ala era mic cand il vezi il prinzi si il arzi bine de tot
Daca esti pe Orange te poti duce la ei sa le zici si ei te ajuta sigur. funda? :*
Du-te la politie, nu bloca nimic.til localizeaza deoarece telefoanelede genu au gps pentru. a putea fi gasite daca sunt pierdute si furate.