| Spottingtheworld a întrebat:

Salut, in cateva zile ajunge un pachet la mine acasa sub numele mamei mele (am 14 ani), daca ajunge pot sa-l iau eu? Gen, sa pun eu semnatura pentru ea și sa-mi dea mie pachetul

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depinde de unde primesti pachetul si daca vine prin curier sau posta, pot fi 2 zile sau chiar o saptamana.
Daca il primesti prin posta sigur nu-l vei putea ridica, trebuie sa mearga mama ta dupa el.
Daca vine prin curier s-ar putea sa-l primesti, daca esti fata, posibil sa nu-ti ceara actul de identitate. Daca esti baiat aproape sigur nu o sa ti-l dea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca vine prin curier nu prea le pasa lor cine ia coletul atat timp cat e cineva acasa la adresa aia

| Fatamuntilor a răspuns:

DE cateva ori am luat pachete de la curier pe numele vecinului meu student.Nu au fost probleme.
banuesc ca il vei primi, dar mama ta e binesa sune acolo sa spuna ca tu urmeaza sa primesti pachetul/

| Furnicuta000 a răspuns:

Curierul o sa fie mai mult decat bucuros ca ridica cineva coletul si nu trebuie sa se intoarca cu el la sediu sau sa ii dea retur. Pe el il intereseaza doar sa fie livrat. Eu uneori daca primesc pachete fara ramburs le zic sa le arunce peste gard ca sa nu mai ies la poarta. Deci stai fara griji, daca nu e de la o institutie importanta gen banca nu o sa fie probleme