| Jan_3080 a întrebat:

In cursul zilei de ieri am fost prins de radar cu scuterul, circuland cu aprox 60 in localitate.Nu m-a oprit deoarece era intr-o curba mare si avea mai multe masini in spate, dar stiu ca m-a luat deoarece s-a uitat dupa mine.Intrebarea mea este cam cat voi primi amenda la aceasta viteza si daca amenda difera daca eram cu scuterul nu cu masina.Va rog sa luati in calcul faptul ca este posibil sa fi avut peste 60 nu sub...
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Eu nu am trimis nici o amendă amețiților ca tine, Jane.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti fi sanctionat contraventional cu amenda de la 402 lei la 536 lei. Nu are importanta vehiculul pe care il conduceai, regulile de circulatie si sanctiunile sunt aceleasi. Numai bine!

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @Jane! E bestial @Kronstadt (ca stil), dar tu poți dormi liniștit (dar cu legislația sub pernă, poate-ți intră ceva în cap), nu vei primi nimic acasă...
O seară cu zâmbet să ai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vei fi taxat pentru depasirea limitei de viteza in localitate. Vad ca esti aerian in ceea ce priveste legislatia. Daca te prind in fata Fordului, te bag direct in sant, apoi te bat de-ti suna apa-n cap! Macar scap lumea de un inconstient!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jane, o sa am o problema cu capu' dupa ce te dau in sant! Pui intrebari tampite, dai dovada de o ignoranta/incultura iesita din comun, si mai vrei ca lumea sa te trateze ca pe un sfant. Daca ai certificatul de legislatie, de ce ai mai pus intrebarea asta?
P.P. Daca o sa ai la fund un Ford Fiesta, bleu sidef, cu nr de Brasov, ai face bine sa o arzi pe aratura, bai tractoristule!

| Jan_3080 explică:

Vad ca ai o problema cu capul.Nici un om normal nu gandeste ca tine.Si ca sa stii si tu am certificatul de legislatie.

| Jan_3080 explică:

Si inca ceva, eu nu prea stiu cum sta treaba cu radarele.Acesta face mai multe poze? Deoarece m-a luat din fata si am numarul in spate...si aceasta amenda nu poate fi la voia politistului ca daca se da 5 mil amenda la depasirea cu 10 km la 20 km inseamna ca iti da 20.

| Jan_3080 explică:

Parca m-a mai linistit astalaughing...dar imi poti da cateva motive, pentru care tu crezi ca nu mi se va da amenda? iti dau si raspunsul castigator daca mi le spuilaughing