Poti fi sanctionat contraventional cu amenda de la 402 lei la 536 lei. Nu are importanta vehiculul pe care il conduceai, regulile de circulatie si sanctiunile sunt aceleasi. Numai bine!
Servus @Jane! E bestial @Kronstadt (ca stil), dar tu poți dormi liniștit (dar cu legislația sub pernă, poate-ți intră ceva în cap), nu vei primi nimic acasă...
O seară cu zâmbet să ai!
Jane, o sa am o problema cu capu' dupa ce te dau in sant! Pui intrebari tampite, dai dovada de o ignoranta/incultura iesita din comun, si mai vrei ca lumea sa te trateze ca pe un sfant. Daca ai certificatul de legislatie, de ce ai mai pus intrebarea asta?
P.P. Daca o sa ai la fund un Ford Fiesta, bleu sidef, cu nr de Brasov, ai face bine sa o arzi pe aratura, bai tractoristule!
Vad ca ai o problema cu capul.Nici un om normal nu gandeste ca tine.Si ca sa stii si tu am certificatul de legislatie.
Si inca ceva, eu nu prea stiu cum sta treaba cu radarele.Acesta face mai multe poze? Deoarece m-a luat din fata si am numarul in spate...si aceasta amenda nu poate fi la voia politistului ca daca se da 5 mil amenda la depasirea cu 10 km la 20 km inseamna ca iti da 20.
Parca m-a mai linistit asta...dar imi poti da cateva motive, pentru care tu crezi ca nu mi se va da amenda? iti dau si raspunsul castigator daca mi le spui