Probabil ca te-au trimis in judecata pentru infractiunea prevazuta de L.126/1995, rep. in 2014, citez:
"ART. 37
Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă:
a) orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept;"
Ce pedeapsa o sa primesti depinde de instanta, probail ca o sa fie amenda penala.
Daca esti minor sub peste 14 ani o sa se ia impotriva ta o masura educativa neprivativa de libertate.
Cel mai probabil o amendă pentru că nu le-am cumpărat știind ca este ilegal site-ul, am aflat abia după ce le au confiscat
Plus de asta nu au venit cei de la politie erau 2 civili de la ipj cu o lista de unde au confiscat toate articolele pirotehnice cumpărate de pe acest site
Daca fapta era contraventie te amendau pe loc, nu era nevoie sa te trimita in judecata.Doar pentru infractiuni te trimit in judecata. Si nu conteaza ca n-ai stiut ca site-ul era ilegal, tot nu aveai dreptul sa cumperi articole pirotehnice ilegale.
Nu are importanta ca politistii erau in civil sau in uniforma, tot politisti sunt.
Da, asta am înțeles doar că l au găsit pe cel de unde am luat și acum ne au chemat pe toți cei care am cumpărat
Sorinelmihai întreabă: