| AlexN05 a întrebat:

Salut. In seara asta am condus si am luat proasta decizie de a depasi un speedbumper aflat la trecerea de pietoni. 15m mai in fata, o parcare si 2 masini de politie parcate (intr-un unghi mort fara vedere la sosea) iar pe drum un politist oprise un sofer, probabil control de rutina.
Am mers in continuare fara sa fiu oprit, politistul parea mai degraba mirat, nu sunt 100% daca m-a vazut dar stiu ca la 150 m dupa ce am trecut imi bate o lumina in oglinda dinspre politist(de vreo 3 ori mai exact), probabil mi-a facut poze alta explicatie nu am. Din cate am citit amenda imi poate veni prin posta, dar vreau sa stiu daca ma poate amenda in conditiile in care sunt 99% sigur ca nu au nici o dovada cu mine in fapt, doar o eventuala poza a nr. de inmatriculare.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă nu te a oprit ai scapat. Politia nu sta să facă poze in trafic.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai depasit viteza legala?
Speedbumperul ala este pozitionat la trecerea de pietoni ca sa te oblige sa incetinesti si sa opresti, daca ai pieton la trecere.
Tu ai trecut cu viteza peste acel bumper?

| KovacsB a răspuns:

Nu se intampla nimic, lumina care ai vazut-o era cel mai probabil de la farurile masinilor care au trecut peste acel limitator de viteza.