| CristiPalidu a întrebat:

In seara asta, unui coleg ii s-a furat telefonul printr-o tactica populara numita: "Imi dai putin telefonul sa sun pe cineva?"
Dupa cateva ore, dupa ce a fost la politie, m-a sunat si mi-a zis ca ma declarat martor pe mine si inca un prieten. Intradevar, am fost prezenti la furt dar eu am doar 13 ani si chiar nu vreau sa merg la politie cu parintii si sa declar ce s-a intamplat. Am auzit ca acei oameni pot sa te bata pana mori daca ii dai de gol sau e posibil sa ma cheme de multe ori la politie si sincer mi-e lene sa ma duc si la primul.
Mama nu vrea sa mearga dar cica la "my friend" ca voi primi amenda.
Ce pot sa fac ca sa nu ma prezint?

7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Ca martor citat poţi sa nu te duci de cateva ori, dar în final te duce cu politia, cu mandat de aducere! Aşa se întamplă la cazuri importante.Aici...nu ştiu!
Faptul ca nu te duci sa declari ce ai vazut face ca infractorii să-şi continue activitatea! Poate data viitoare o sa fie mama ta sau tu victima,poate batut,poate furat, talhărit, etc. Şi nu o sa vină nimeni sa spună cum a fost! O sa fie bine?

| FlorinDiablo a răspuns:

Nu iti da mai nici o amenda dar, du-te ce poate sa iti faca aia care i-a furat telefonul n-are ce sa iti faca laughing Insa daca vrei nu te duci la pol mare lucru

| Alin_6165 a răspuns:

Nu primesti ma nici o amenda pentru un telefon. Du-te la politie si spune la dispecerat ca nu vrei sa depui declaratie si gata. Si mai e ceva: declaratiile sunt confidentiale, nu va afla nimeni de ele decat cei de acolo adica...nu vor ajunge la urechile celui care a furat telefonul. Declaratia nu este obligatorie.

| Fanatic a răspuns:

Ce coleg inteligent ai,bine a patit laughing, a doua oara sigur nu il mai da, oricum nu o sa-i prinda asa ca degeaba te duci

| Fanatic a răspuns:

Inseamna ca colegul tau e un fraier, si nu era prieten cu ei, ei doar vroiau sa profite.

| freakazoid a răspuns:

Esti un prieten adevarat straight face Du-te ma la politie, ce ti se poate intampla?

| CristiPalidu explică:

Cica ii cunostea colegu meu.Cica era prieten cu ei.Ei bine ce se poate intampla chiar si intre "prieteni". laughing