| Gby_Gaby_1997 a întrebat:

Salut.intr-o seara m-am imbatat rau cu niste prieteni.si pe la 4 dimineata am iesit pe afara..am fost alergati de politie.luate datele(bine-nteles le-am dat gresite= si din cauza asta am primit o amenda de 50 lei ) in cat timp pot s-o platesc fara sa vina acasa la parinti? am 15 ani toate astea s-au intamplat pe data de 19.01. 2013 la ora 4 dimineata.care este limita de timp pana vine acasa?

4 răspunsuri:
| SoloPC a răspuns:

Limita este de 48 ore.
Funda?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ti-am raspuns la postarea anterioara. Daca nu-mi vezi raspunsul acolo il repet aici:
De obicei se trimite in 5-10 zile. Daca o platesti luni sau marti n-o sa-ti vina acasa. Sa duci chitanta la politie ca sa dovedesti c-ai platit-o.

| Gby_Gaby_1997 explică (pentru Ioandelasal):

Politisti mi-au spus ca o pot palti in maxim 30 zilepana se pune la inpozit..si pe procesul verbal scrai 15 zile...si problema e ca nu am de unde sa fac rsot de bani pana luni-marti

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Gby_Gaby_1997):

Da, asa este, daca n-o platesti in 30 zile se trimite la organul fiscal pentru executare silita.
Din intrebare am inteles ca n-ai primit procesul verbal de contraventie si acesta urma sa-ti fie trimis acasa, de aceea ti-am dat acel raspuns.