Posibil sa-ti fi oprit salariul, ca sa-ti calculeze tot cat iti datoreaz pana la ziua demisiei.
Ori poate vor sa se asigure ca stai la servici conform contractului de munca, pe toata perioada preavizului.
Si mai anormal sunt tampeniile scrise de Violeta. Nu e nici pe departe legal sa nu iti vireze salariu pentru santaje din astea pe care le descrie Violeta
Am plecat in perioada de proba, nu a fost nevoie de preaviz! Mi se pare ilegal sa nu-mi primesc salariul pe munca prestata avand in vedere ca in luna februarie am fost la lucru.
Aia e, dacă îți dai demisia înainte de salar, aștepți. Asta daca au zis ca te platesc in perioada de proba.
Si doua zile dacă ai muncit într-o luna, acele zile trebuiesc plătite. Eu am pățit ca sa semnez contractul, sa fac protecția muncii ( care a durat vreo 3 zile, sincer) si apoi in prima zi de munca neînțelegeri cu șefii. Am plecat încă de atunci, fără sa semnez ceva, etc. Interesant, mi-au plătit zilele petrecute la "protecția muncii", care legal sunt zile plătite. Pe partea de salarii au fost serioși, ca șefi nu prea.
Cu ce sa te complici atâta timp cât te afli în perioada de proba și între timp constați tu ( sau angajatorul) ca nu ești pentru acel loc de munca? Și asa intervine întreruperea contractului de munca în perioada de proba. Greu de înțeles pentru tine. Chiar si perioada de proba trebuie plătită.
Poate ca salariul nu s-a platit pe 3 martie asa cum crezi tu, si se va plati saptamana asta. E o posibilitate.
Daca nu, suna si intreaba.
Nu cred ca-i ilegalitate aici, poate doar o intarziere de catvea zile, ca ei sa-ti recalculeze toate veniturile care ti se cuvin.
Mergi si dicuta la servicul contabilitatii unde ai lucrat, ca ei sunt cei care te platesc si direct raspunzatori de intarzierea asta.
FreddieM întreabă: