Theodor Paleologu, sprijinit de PMP este o varianta foarte buna.
In 2012, in timp ce USL (PSD+PNL) ataca statul de drept, se apropia de est si se departa de vest, oamenii care acum sunt in PMP luptau impotriva acestora. Ce faceau oamenii care acum sunt in USR? Contracte cu statul, afaceri, aveau alte prioritati.
E drept totusi ca PNL a prins un pic de valoare prin fuziunea cu PDL.
Theodor Paleologu, impreuna cu apropiatii sai, a luptat mereu pentru statul de drept, indiferent de cine era amenintat. Despre el stim ceva, stim ce a facut, ce face, cu ce persoane a lucrat. Nu trebuie sa credem lozinca "Omului nou", ci sa mergem pe principiul "Omului potrivit".
Nu spun ca Dan Barna este un nimeni, ci trecutul lui este foarte in ceata. Trecutul multora din USR este de fapt asa. Multi din cei care se eticheteaza ca fiind anti-coruptie erau simpatizanti Ponta in 2012.
Il sustine Petrov...
Si eu credeam ca Diaconu are o sustinere proasta...
Oricine imi sare in ochi atat timp cat NU E PESEDE!
o sa ma duc la vot din nou, NUMAI CA SA VOTEZ IMPOTRIVA PSD
Moise Guran a fost uimit sa afle ca multa lume ar vota tot cu Basescu in detrimentul lui Nastase sau Geoana, chiar daca s-ar sti ce se stie azi (ca Basescu a colaborat cu Securitatea).
De ce? Pentru ca se stie oricum ca multi din cei ce sunt azi in parlament sau guvern au fost implicati intr-un mod sau altul in sistemul comunist. Nu e mare senzational ce s-a descoperit.
Oricum, Basescu a fost un presedinte bun. Dubios si controversat, dar bun.
Cu masina inmatriculata pe Bulgaria? Cu venituri de 1500 EUR si rate de vreo 6 ori pe atita? SERIOS?
Daca pentru tine sustinerea drepturilor unei minoritati nesemnificative pe care tu o detesti e mai importanta decat bunastarea tuturor... I rest my case. Pacat, ca e clar ca nu esti cu pluta precum pesedeii de pe aici.
Pai n-ar avea cum sa mai voteze ca legal colaboratorii securitatii nu pot sa candideze
Nu m-am decis dintre Barna si Iohannis. Dar parca tind spre Iohannis, oricum o sa ma decid abia in noiembrie.
De ce-ti pasa asa mult de LGBT? Chiar conteaza?
E mai bun PNL-ul care zicea sa muncim sambata? Si care vor sa impoziteze IT-ul...
SaveTheNature întreabă: