Poti incepe scoala de conducere cu 3 luni inainte, examenele se pot da doar dupa implinirea varstei de 21 ani, ti-am citat prevederea legala in vigoare acum. Nu exista o alta lege decat OUG 195/2002, ultima data a fost modificata si completata prin Legea 203/2012, intrata in vigoare pe 19.01. 2013.
Conform OUG 195/2002, cu md. si compl. ulterioare, permisul de categoria C se poate obtine de la 21 de ani, citez:
"d)21 de ani pentru categoriile de vehicule C, CE, D1 şi D1E, precum şi pentru triciclurile cu motor din categoria A;"
Am citit pe net azi si conform unei noi legi e posibil sa faci pentru C cu 3 luni inainte sa implinesti 18 ani doar ca poti conduce doar pe teritoriu' romaniei d'aia am intrebat si te mai intreb odata esti absolut sigur? stii cu certitudine?
Ok mi'ai fost de mare ajutor mersi din nou
Poti incepe scoala de conducere cu 3 luni inainte, examenele se pot da doar dupa implinirea varstei de 21 ani, ti-am citat prevederea legala in vigoare acum. Nu exista o alta lege decat OUG 195/2002, ultima data a fost modificata si completata prin Legea 203/2012, intrata in vigoare pe 19.01. 2013.
mihail123 întreabă:
AndreiMadda întreabă:
nemesis36 întreabă:
DaciaRomania întreabă: