| maryo1 a întrebat:

La o alcoolemie de 1, 4 gr / 1000 ml in sange se poate anula permisul? Am inteles ca imi vor face dosar penal din care vor rezulta consecintele. Dureaza mult chestiunile de judecata? Aveti idee cam cat ar costa aceste cheltuieli de judecata? Astept raspunsurile voastre. Cine ma poate ajuta astept raspunsul lui fara critici! Concret!

11 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Din pacate, pedeapsa e doar intre 1-5 ani.
Oricum, erai un pericol public, asa ca nu strica sa fii pieton ceva vreme.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Codul rutier spune:
"Art. 87
1. Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0, 80 g/l alcool pur in sange se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani." Asa ca permisul de conducere ar trebui sa fie ultima ta preocupare! Va fi proces, cu avocati si sentinta! Procesul poate dura si un an si cheltuielile sunt cele pe care le vei face cu avocatul si cu despagubirea eventualelor pagube, daca ai facut asa ceva! Vai de tine in ce te-ai bagat!

Elianna
| Elianna a răspuns:

La puscarie cu toti betivii care circula pe sosele si pun in primejdie viata tuturor! Pedeapsa care o vei primi va fi oricum prea mica pentru cat meriti! Erai aproape in coma alcoolica si tu te urci la volan? Nu am nici un pic de mila de voi!

| Vizitiul a răspuns:

Daca ai sub 0, 8 la mie nu ti se va anula permisul, ti se va suspenda pe o perioada de 90 de zile!
La 1, 4 se anuleaza din start, nu te mai baga in judecata, nu are sens, o sa dureze foarte mult, nu mai zic de cheltuieli!
Stai in banca ta pana la scurgerea pedepsei, pe urma redobandesti permisul prin prisma unui nou examen, atata scris, cat si practic.
Bafta!

soothe
| soothe a răspuns:

Imi pare rau de tine, dar toate sunt trecatoare. Am gasit ceva interesant sa citesti, ai tot timpul. http://www.autoshow.ro/article--Autoshow_stie! -Ancheta_Autoshow-Alcoolul_nu_poate_fi_pacalit--673.html
Stii cumva cati oameni sunt omorati numai in accidentele rutiere din pricina cosnumului de alcool?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In urma constatarii preliminare a respectivei alcoolemii urmeaza ca brigada de politie rutiera sa intocmeasca un dosar penal. In cursul cercetarii penale se poate solicita o recalculare a alcoolemiei. In orice situatie BPR nu poate anula permisul de circulatie, cel mult acestia fac o propunere de trimitere in judecata (prin procurorul care supraveegheaza urmarirea)... si in cele din urma instanta de judecata este cea care ia masurile.
www.reprezentarejuridica.ro
Pentru a urmari schema urmariirii si cercetarii penale puteti accesa site ul de mai sus, iar la sectiunea Penal aveti schema - din Brosura DNA.
www.reprezentarejuridica.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut si eu sunt tot in aceiasi oala cu tine eu la prima proba am avut 1, 43 iar la a doua 1, 35 am vorbit cu un avocat si mi-a zis ca incearca pa perioada procesului sa faca o cerere si sa imi dea permisu cat tine procesu mie mi-a cerut 3 mil pentru inceput si politai de mau prins baut mi-a zis ca o sa-mi ya permisu si o sa trebuiasca sa dau iar apropo am 23 de ani si 90 kg si mi-a iesit in aer 0, 71 poate ajuta pa cineva chestia asta mi-a iesit dublu in sangecrying daca u ai rezolvat ceva poate ma anunti si pe mine bafta si mult succes in proces

| adryano_7970 a răspuns:

Si eu am patit aceeasi prb ca si tine numai ca eu am 0, 90 gr/1000 ml in sange am vb cu un avocat si trebuie sa merg saptamana viitoare sa dau o declaratie la procuror

| adryano_7970 a răspuns:

Tu ce ai mai facut? ai reusit sa faci ceva fara sa-ti anuleze permisu?

| vladutciurea1995 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema... dar nu stiu nimic inca. Tu ce ai mai rezolvat?

| Tibiii a răspuns:

Salut am si eu o problema asemanatoare aveam permisu de 7 luni am provocat un accident in care au fost pagube materiale pe care le-am achitat. pe loc am avut alcoolemie 0, 54. si in sange 0, 75 pe ce perioada mi-sa luat permisu sau sa anulat. acum am mai ramas cu grija asta restul tot e rezolvat cu accidentatu