Prietene in Olanda politia nu o da in arogante, ci aplica legea asa cum trebuie aplicata.
Ai platit amenda? Alfel nu vad de ce te ar fi chemat in instanta. Insa legea din Olanda o stiu cetatenii / locuitorii de acolo, nu noi romanii.
Prietene, n am nicio problema cu amenda, e total legal, vina mea, dar in momentul in care eu le vorbesc frumos si ei fac misto in sensul rasist doar pentru ca nu le vorbesc limba, ci vorbesc in engleza, aici nu stiu ce sa zic. Logic ca legea o stiu cetatenii din Olanda, dar intrebarea e adresata celor care poate au patit ceva similar, nu celor care apar "domne! Acolo politia e politie, domne!". Multumesc oricum pentru raspuns
Si totusi nu ai zis daca ti ai platit amenda.
Dap, cu automobil cu numere straine ai voie sa circuli doua saptamani in Olanda. Daca vrei mai mult, ii faci numere olandeze.
Livrator la posta in Olanda cu masina proprie n-am vazut sincer. Multumesc de raspuns
Nu cred ca gasesti aici raspuns! Esti sigur ca ti-au dat amenda in suma de? Poate era vreo hartie cum ca sa te prezinti la tribunal sau te paşte o amendă? Există sisteme legale unde amenda o stabileşte judecātorul, nu polițistul, acesta doar constată si semnalează.
anonim_4396 întreabă: