| Sachiroo a întrebat:

Salut, lume! Ce părere aveți de primarul Piedone? În clipurile lui de pe Youtube, pare un om care se implică foarte mult, dar oare doar de ochii lumii?
Vă rog să vă argumentați poziția!
Pentru cei care sunteți contra lui, îmi puteți aduce un argument puternic, înafară de condamnarea lui legată de cazul Colectiv?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Zilele acestea primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a postat pe rețelele de socializare un clip de la vizita sa la un centru de primire în regim de urgență. Ne arătăm îngrijorarea față de mai multe aspecte surprinse în acest video.

Înregistrarea începe din start cu o abordare total nepotrivită către o fată de 15 ani aflată în centru: ❌" Ce faci, păpușă? Tu ești aici în centru? Și ești gravidă? E gravidă? Câți ani are? Păi și cum a rămas gravidă?". ⚠️ Deși se observă clar în imagini că fata nu și-a dat acordul să fie filmată și chiar se ascunde, Popescu Piedone postează totuși imaginile în care se vede clar fața fetei.

‼️ În ultimul timp am văzut tot mai multe discuții despre mamele minore în spațiul public, însă această problemă trebuie abordată în mod sistemic și cu grijă la vulnerabilitatea acestora. În niciun caz printr-un limbaj total nepotrivit, prin expunerea publică a mamelor minore sau prin umilirea lor în fața unor camere de filmat, folosite pentru capital politic și imagine publică.

Ne arătăm, de asemenea, îngrijorarea asupra modului în care Popescu Piedone se adresează angajatelor:

❌ "Cum adică părăsește fără permisiune centrul? Cine este șeful centrului? Ați fost șeful centrului. Încheierea contractului. Cum să părăsească centrul și să vină gravidă înapoi? Pentru ce răspundem de ei? [...] Încetarea contractului de muncă! Numirea unui nou administrator! Doamnă puteți să vă îmbrăcați și să vă duceți acasă"

❌ "Oți fi dumneavoastră gospodină la dumneavoastră acasă."

Pregătirea angajaților presupune investiții de timp și resurse, cursuri și specializări continue. Iar evaluarea și monitorizarea trebuie făcute într-un mod sistemic, bazat pe anumite proceduri, nu prin țipete și umilințe publice în fața camerelor de filmat.

Din păcate, comportamentul domnului primar Cristian Popescu Piedone nu indică o înțelegere reală a măsurilor necesare, ci doar aduce și mai multă vulnerabilitate unei fete de 15 ani.

? Prevenirea sarcinilor în rândul adolescentelor necesită o abordare sistemică și de termen lung: introducerea unor campanii de educație sexuală în școli și la nivel național, acces facil la metode de contracepție sau avort, existența unor cabinete de planificare familială funcționale și care au resurse reale, pregătirea continuă a personalului specializat (precum asistenții sociali).

? De asemenea, avem nevoie și de implementarea unor politici sociale care să vină în sprijinul mamelor minore și să le ajute să se integreze social pentru continuarea studiilor, găsirea unui loc de muncă etc.

| Sachiroo explică (pentru RAY):

Ai formulat o pledoarie convingătoare. Îți mulțumesc pentru informare. Tocmai ce văzusem clipul cu câteva ore în urmă.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Sachiroo):

Nu ai habar câte restaurante cluburi sunt deschise la ora actuala fără autorizație și nu plătesc nimic la stata decât drept de jmecheri șia colo sa plătesc bani grei sume imense și sunt pline cluburile de minore 15 acolo de ce nu calcă? nu ise permite dacă intra pe ușile alea ți-l desfigureză interlopi și proxeneți pe cap ți-l calcă îl face de coma și nu au nici o zi de pușcărie nici unul dintre ei tu crezi ca ăștia au clădit vile și case și aparatemnte în străinătății pe bani și munca cinstită? of... In România tot ce mai funcționează este decta interlopi manele băutura proxeneți corupți din toată categoriile de la ministerul învățământului care și acolo sun plini de profesorii pedofil sunt o groază de cazuri reale Adevărată da cine le cauta? Cine se interesează? Când avem tiktok Instagram sa facem și noi ca Rihana Twerk sa vadă lume dacă avem de arătat nu? Sa mergem la biserica sa aprindem lumânare cea de taină sa mai da și acolo niște bănuți la preot să mai ștergă din păcate și mai dăm și un folow la părinte ca să fie bine săne țină cu noroc sa facem story pe unde mergem ca bem ce mănâncă ca avem valoare și finețe câți preoți nu sunt pedofili și o râde cu Dumnezeu și o bată cu Dumnezeu câți mă câți nu sunt câți? O groază au ăștia ma o zi de pușcărie? Nu nu au și nici nu vor avea pentru ca ca ei nu se vinde între ei si se acoperă toți între ei asta este România atâta a mai rămas dintr-o țară care îmi pare foarte foarte foarte foarte rău că a ajuns așa

| Sachiroo explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

,,se acoperă toți între ei". Dacă e așa cum explici, că mai mulți dintre ei au ajuns la pușcărie? Gen:Liviu Dragnea, Adrian Năstase, Radu Mazăre, Marian Vanghelie etc., și toți din același partid. Poate o mai fi și din altele, personal nu cunosc.

Pușcăriile lor care ei le arată oamenilor la televizor și tiktok sunt ceia ceși doresc ei ca oamenii sa știe să arate lumi și oamenilor ca ei și-au ispășit pedeapsa și ca legea Există înțelegi? Pentru oamenii creduli legea exista înțelege ce-ți explic în esență? legea este doar în favoarea lor uităte câte crime au loc uităte câte violuri au loc zi de zi care din ei sunt la închisoare? Nici unul nici la știri nu da pe uni dintre ei căci sunt complici mulți și implicați o groază în cercul lor de oamenii pușcăriile și închisorile lor au toate condițiile pe care ei șile doresc și când ies de acolo ei deja au în o conturile lor milioane de euro furați din fonduri europene și își clădesc vile apartamente mași scumpe și apoi se apuca din nou de Alegeri prezidențiale legea este pentru oamenii care halesc minciunile lor și actoria lor ei toți sunt complici nu sar vine între ei căci dacă cade unul din ei astea însemna că se dezbina un aliat înțelegi? Dacă azi în pierde pe Dragnea mâine urmeza și cutărică de aceia își păzesc infracțiunilor unul pe celălalt câți nu sunt uitătate unde trebuie nu la știri ca acolo îți dă să halește minciunile vrăjeală lor nu Adevărul crezi ca ei șiar vine oamenii care mănâncă di aceeasi mizerie? Ar spune ei la televizor și tiktokul vostru ce fac ei și cu se se pre ocupa ei? Mulți dintre ei au și mandate și ghici ce? Tot în poziție lor sunt nu-i înclină nimeni de acolo de ce? Ei au nevoie de astfel de mizerie cu ei își aduc la bun succes mizerile infracțiunile corupțile firme fantomă deschise și încă funcționale în momentul de față implicațiile cu minore și trafic de oamenii loate de mita în vămi și trecere fără drept și autorizație fără vreun act legal relați cu interlopi și proxeneți de rank mare nu ăștia pe care îi știm deja ăștia și-au clădit deja un nume și un clan vin alți din urmă copii lor nepoți lor le va urma care le va duce mai departe tradițiile mizerile afacerile ilegal mai departe la și mai multe mizerie la și la multe furuturi la și mai multe violuri la și mai mulți proxenetism alți bombardier alte valori și băieți fini tiktok-ul vostru nu va va spune asta și nu va învață nimic și nu va deschide ochi decât la prosti țara este plină de preoți pedofil și proxeneți bișnițari interlopi și miniștri corupți și voi ce faceți? Tiktok Instagram stai asa ca nu mai prin bine din cadrul asta nu maiu ieșit formele în evidență hai sa facem și un story sa vadă și fostul ce a pierdut stai asa ca avocadoul asta este plin de grăsimi o sa fac ulcer vai da cu ce să-mi asortez azi decolteul sa vedem ce mai face astăzi cutărică de la puterea dragostei cine cu cine se certă pe tiktok trăiți din certuri și scandale nu va interesați de ce se întâmplă în țară cum ajung niște hoți în funcțiile care le au și ce infracțiuni comit și mizerie învârte apoi spuneți ca nu este dreptate când la baza nu aveți nici un gram de cunoaștere și ce se întâmplă în țară nu mai halit ce vedeți la știri căci ăia sunt plătiți sa nu pună Adevărul și sunt plătiți sa spună ce lise pune în fața sa zică toți sunt actori și mincinoși hoți.

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

"înafară de condamnarea lui legată de cazul Colectiv"

Nu e suficient?

Adica atat lipsa de etica si bun simt dupa ce doua instante te-au gasit vinovat de moartea unor oameni sa scapi de inchisoare din motive birocratice si apoi sa povezi ca un cavaler salvator pe un cal alb? Asta e campanie electorala pentru tiganimea din sectorul 5, care l-au votat desi omul era deja urmarit penal pentru moartea a 65 oameni...

sa nu mai zic ca e asociat politic cu mizeria de Voiculescu.

| Sachiroo explică (pentru suntserios):

Știu că la incendiul din colectiv a cauzat moartea a 64 de persoane, iar un băiat s-a sinucis după ce a auzit că prietena lui a murit acolo. Deci 64!?
Este suficient! Voiam să aflu mai multe informații.

| gabicoo a răspuns:

Omul este în campanie electorală. Logic. Nu?

| Sachiroo explică (pentru gabicoo):

Ai și tu dreptate!

| anonim3248 a răspuns:

Se agață de primărie de parcă nu a avut timp atâția ani să își facă plinul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam rău.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un gunoi imptutit ca toti primarii

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Faza cu minora și aia îi răspundea după ușa săraca)))) și el o arunca de acolo da sa va dați demisia Doamnă ce fel o dădea))))) alde câte minore de 15 și 14 sunt gravide și cu copii deja născuți ăștia de ce nu le arată? pe astea de ce nu nu-i arată pe miniștri implicați cu maneliști interlopi? El calca pe unde ise permite ei toți sunt impiicați în tot ține legat de prostituție și spălare de bani grei câți nu sunt ca el în funcție vezi vreo schimbare? Tu nu vezi ca azi iau unul din ei o lucrare peste 2 luni apare la știri poduri darămite lucrare de 2 luni și a durat 1 an întreg lucrare și nu se mai pune problema de materiale de nimic sa intre în buzunarele bochstarilo ``meseriași`` de ce nu da o tura prin casele oamenilor care au câte 5 copii și stau la sate fără lumină și apa și trăiesc pe azi pe mâine ca nu au din ce trăi de ce nu ridica scholi unde nu-s nici drumuri asfaltate ce nu are dreptul? Nu au ei fonduri câte milione de euro nu intra în buzunarele lor și câți din ei nu ai habar sunt implicați cu minore și interlopi din România o groază și încă câte nu ai habar ăștia ce fac ei cu este de fațadă totul este aranjat de ei niște...nu mai haliți minciunile lor și actoria la ăștia câte vieți nu au călcat ei în picioare sa rămâne pe pozițiile care se află ei ăștia trebuiau împușcați nu ceasusc el dădea și de munca și casa ăștia ce dau? Ce fac? În afara de furat nu fac nimic ăla îți dădea și de munca și casa aveai și de munca și unde sa stai puteai sa faci multe nu mai era prostituție nu rămâne nimeni fără munca și casa avea toată lumea în măsura egala acum? Proxeneți interlopii implicați cu miniștri și firme fantome spălare de bani și încă câte și cade din ei au o zi din pușcărie? Nici unul toți își schimba dosarele și ies cu execuție la domiciliu sau la hotele nu mai haliti ce vedeți la tiktokul ala și la știri toți sunt mână în mână și în afara de Minciuni și furat nu se mai face nimic.

Îți mulțumesc pentru părere! Nu era mai bine pe vremea lui Ceaușescu, crede-mă! Bine, excepție fac privilegiați sistemului, gen securiștii. Informațiile prezentate de tine par credibile, întrucât mulți politicieni fac de astea, dar tu, poți veni cu o dovadă în privința asta? La Piedone ma refer, nu alții.

Mai omule ăștia toții sunt mână în mână și sapa o țară întreagă cum poți dormi in halul ăsta pe tine și nu-ți dai seama de nimic? Tu nu vezi ca au distrus și distrug o țară întreagă? Tu halește actoria lui și minciunile lui ăsta? Nai de cât să-l crezi în minciunile și actoria lui cât vrei stai sa de termine campanile și alegerile astea nu-l vezi pe asta decât o data la 1 an și cu ce iese sa dicteze la popor el acum se duce și face unde iese permite și ise da voir să-și facă numărul de ce nu trage la răspundere colegi lui de partid cu dosare penale implicate în spălare de bani și proxeneți infantilă? Dece nu face asta? pentru ca nu are voie sa facă după capul lui el se leagă cu tiktok ul și se ia în gura cu femei și minore gravide din cămine publice care dorm câte 4 5 într-o camera ei nu sunt în stare zz

Eu nu eram sigur, de aia am cerut o părere. Părea convingător, arătând că rezolvă probleme societății. Eu nu sunt din București. Nici măcar din zona aia, sudul țării. Nu prea aveam informații despre el, de asta am zis să întreb. Și acum ce faci, mă cerți? Nici măcar nu îl pot vota la anul, că nu îs bucureștean. Așa și Iohannis și alții erau foarte convingători în campaniile electorale.

Da eu nu te cert și nici nu ma cert cu tine tu ai înțeles foarte greșit totul eu îți explic îți deschid ochi sa nu mai dormi pe tine și sa halește actoria lor și vrăjeală lor ca te fraieresc și pe tine cu ia fraierit de mulți alți eu vreau ca tu sa fi conștient si sa nu crezi în minciunile lor și teatrul care îl face vezi căi pasa lui de o țară pune câteva viiclipuri și câteva vorbe la mișto gata este prim ministru României alde câți ca el nu sunt alde câți? Câți nu stau pe scaunele alea degeaba și dorm pe ele și iau mi de euro salariu lunare mi de euro bani grei bani mulți sunt în jocurile lor da uite ca nu înțelegi nu-ți dai seama și crezi ca eu te cert nu frate nu te cert nu vreau sa dormi pe tine asta este tot ce vreau sa fi conștient de situație și ce actoria lor și minciunile lor care le spune la o țară întreagă de ani și ani toți sunt minte mizerie implicați în multe foarte foarte multe au legături cu poloiștii corupți au legături cu procurori corupți au legături cu judecători și avocați corupți au legături cu înțelepți din maneliști din întreaga țară cum crezi ca ăștia de la orice scandale și violurile ne spuse si arătate la știri și acoperite cu bani și mașini furate din străinătate cum crezi ca le închide gurile la ăștia? Tu chiar nu-ți dai seama de nimic? Nu conștientizezi nimic absolut nimic?

| Kate1828 a răspuns:

Se implica foarte mult numai pe Tik Tok și YT...normal că are un interes pentru care face asta.Nu prea cred eu că îi pasă așa de mult precum pretinde el.