A fi martor nu inseamna a fi acuzat de ceva atat timp cat dai declaratii adevarate, deci probabil fi vei chemat la proces daca zici ca la dat in judecata
Pai va veni politia la tine iar tu va trebui sa dai o declaratie in scris cu ce s-a intamplat, si trebuie evidentiat fiecare detaliu, pentru ca polistii sa-si faca treaba si sa gaseasca o rezolvare la acest conflict.
Probabil va veni poliția la tine și te va pune să dai o declarație... Am pățit și eu așa, nu trebuie să te speri. Din moment ce nu ai făcut nimic nu vei păți nimic. O să dai 1-2 declarați, dar nimic mai mult.
Da,eu nu am facut nimic, nu am nici antecente pana acuma. Multumesc frumos de raspuns.
Nu ai pentru ce.
Fundă? :p
Cum ziceam și eu am pățit la fel de câteva ori, dar nu e nici o problemă.
Treaba este ca aceasta la dat in judecata pe respectivul politist, deci o sa fiu chemat la judecatorie. nu?
Posibil ca martor.
Pai da, eu o sa fiu martor. Dar o sa primesc citatie sa ma duc la Judecatorie cred
Cred...oricum o sa te anunte ei
Pai cred ca ar trebui sa spui adevarul cel putin tu esti sigur ca nu esti vinovat si nu ai avut de a face cu incidentul. Inseamna ca batausul este convins ca tu esti prietenul lui cel mai bun si ca il vei ajuta. (poate ca o sa iti ceara si bani daca se dovedeste ca el a gresit...) Ar trebui sa faci ce crezi tu si sa nu lasi pe nimeni sa decida in locul tau. Sper sa treci cu bine peste situatie.
Multumesc de sfat, asa sper si eu.