Si eu sunt plecat din tara de 2 ani...E mai bine fata de Romania insa doar material vorbind.Iti garantez ca dupa un an de strainatate o sa duci dorul Romaniei si o sa vrei sa te intorci. Daca nu ai o situatie atat de rea in cat sa te oblige sa pleci in afara atunci ramai in Romania.Niciunde nu e mai bine ca acasa! Numai bine!
Boston, Philadelphia, Houston, San Francisco... sunt multe dar mai bine ramai in Europa, nu in Romania, intr'o tara europeana, o sa iti fie mai bine aici.
Stai linistit in tara ta nu pleca acolo, crede-ma e mai bine aaici caci dincolo e foarte greu.
De unde stii tu asta, locuiesti cumva in America?
Nu locuiesc si nici nu cred ca o sa locuiesc dar niciunde nu e ca la tine acasa,daca aici te-a lasat Dumnezeu sa locuiesti eu cred ca aici ar trebui sa stai si nu cred ca o duci chiar asa de rau aici,daca esti putin destept poti sa reusesti si aici,de ce sa ne parasim tara si sa o lasam sa se distruga,daca toti ar gandii ca tine ar fi o tara de lasi care in loc sa lupte pentru ea sa o faca sa prospere fug de aici si o lasa de rusine in toata europa, eu zic ca ar trebui sa stam si sa luptam pentru tara sa o facem mai buna ci nu sa fugim si sa o lasam sa vina aici stainii si sa faca ce vreau ei din ea, de ce sa o lasam sa se distruga cand putem sa luptam cum au facut stamosii nostri acum sute de ani.
Adevarat ca nu e ca aici in Romania. Eu aici nu am nimic asigurat de stat, poate ca nici nu as avea un loc de munca si chiar daca as avea mie nu mi-ar conveni sa muncesc o viata doar pentru ca la 60 de ani sa imi pot cumpara un Logan. Tatal meu m-a invatat un lucru: niciodata nu te multumi cu putin! Romania este deja de rusinea Europei(toata lumea stie asta asa ca nu mai incerc sa explic). Incearca sa vezi Romania normala si nu cea pe care o prezinta dna. Udrea prin videoclipurile alea prin care promoveaza Romania peste hotare. Romania normala este aceea in care oamenii te iau peste picior doar pentru ca faci jogging(ca pe mine), in care se fura si se da in cap pentru 4 lei, statul isi bate joc de tine, muncesti toata ziua ca un sclav pentru un salariu de nimic cu care nu iti poti cumpara aproape nimic etc... Doar pentru ca vreau sa ma mut in America sa o duc mai bine, nu inseamna ca sunt las.
Bine frate daca vrei sa pleci atunci iti doresc succes si sa ai parte numai de bine.
Si eu tot acelasi vis as avea! Dar pe la 20 de ani o sa ma mut.Eu as crede ca este frumos in:
Los Angeles,San Francisco,Boston,Las Vegas, Seattle, Chicago
California:X(Los Angeles)
New York
Si mie imi place foarte mult America, stilul de viata al oamenilor.presupun ca am urmarit prea multe filme si seriale de acolo:))
http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/
http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/
Corolina de sud este foarte frumoasa acolo locuieste o ruda de-a mea si am mers acolo cand aveam 15 ani si vreau sa ma mut cu ei acolo. (South Carolina ) este tot langa ocean si este aproape de New York si nu e aglomerata. Funda?
Carolina* scuzati-mi greseala.