Sunt uni zdrențe asta este adevarul și mie mia făcut unu la fel eu mereu trec prin parc înainte sa merg la munc și când vin de la munca tot pe acolo trec și ma loat el pe mine de unde Vin eu la ora asta eram din cap pana in picioare numai var de la glet și rigyps credea ca ma speri cu cagula aia pe muia lui i-am zis sași vadă de treaba ca nu vreau sa am probleme nici nu ma băgată a semăna a doua oară când am trecut pe acolo așa trebuie sa fi cu ăștia nu trebui sate lași călcată in picioare te văzut copil și sa legată de tine așa facă uni din ăștia din amenzi trăiesc fomisti ăștia
Plătește amenda altfel o sa ai probleme din cauza lui ăla o sa se mărească suma și nu-i bine citește atent acolo trebuie sati spună unde sate duci unde sal plătești
Nu faci nimic, de altfel n-ai ce face.
Asteapta sa primesti procesul-verbal de contraventie si abia apoi ai 2 variante:
1.Platesti amenda.
2. Faci plangere contraventionala, daca ai macar un martor care sa ateste relatarea ta de aici, bineinteles daca este reala, din aceasta rezulta ca n-ai savarsit nici o contraventie.
Sunt aproape sigur ca n-o sa fii amendata, daca relatarea este reala, probabil a vrut sa faca o gluma, chiar daca una proasta.