Daca te adresezi o singura data nu vei pati nimic, cel melt te va avertiza sa folosesti pronimele de politete.
Daca totusi persisti te poate sanctiona disciplinar si sa-ti scada nota la purtare.
Avertizment intai, apoi nota scazuta la purtare si daca continui nebuniile, exmatricularea.
Am pus numele grigore doar la misto pentru ca nu merge sa imi pun numele real aici?
Are pata pusa pe mine si vreau sa stiu daca pot vorbi cu "tu" pentru a o enerva sau sa vad cum reactioneaza
Nu îi răsunde urât.
Si tu ce ai facut de are pata pusa pe tine?
Are deja pata pusă pe tine, iar planul tău este să vezi dacă o poți enerva și mai mult?
Tu nu ești chiar cel mai strălucitor bec din lustră, nu-i așa?
Daca in aceea discutie ai inceput cu Dumneavoastra daca mai scapa cate un "Tu" nu e tragedie. Poti sa inlocuiesti "Tu" cu " Ați" tot in aceeasi discutie fiind.
Citește ce a scris mai sus:
"Are pata pusa pe mine si vreau sa stiu daca pot vorbi cu "tu" pentru a o enerva sau sa vad cum reactioneaza"
Deci nu este vorba de a scăpa din greșeală un "tu". El vrea să facă chestia asta intenționat pentru a o enerva.
Atunci si-o face cu manuţa lui.
Dacă ai respect nu ar trebui să vorbești cu diriginta ta cu "tu". Pentru că asta înseamnă că ești needucat.
E posibil să te avertizeze, iar dacă comportamentul tău va fi așa în continuare riști să ți se scadă nota la purtare.
Nu e ok să vorbești așa cu diriginta ta.
Pentru că:
1. Nu e de vârsta ta. Are o altă vârsta decât tine și ar fi mai bine să o respecti.
2. Nu ar trebui să o enervezi că așa vrei tu.
Dacă vorbești mai urat ( cu înjurături etc ), clar o să ți se scadă nota la purtare.
Exmatriculare nu mai există. Deci Violleta2022 zice doar prostii.
Teoretic nu.
Practic...
Nu am văzut niciodată o scădere de nota la purtare chiar dacă în școală am văzut multe amenințări cu scăderea pentru prostii mult mai mari.
Și mi se pare că nuse scade asa usor
sabin89 întreabă: