| MarisRadu91 a întrebat:

Salut, nu stiu ce sa mai cred (despre masonerie/illuminati), eu personal nu am treaba cu asa ceva, dar vreau sa-mi fac un tatuaj (exact ala cu piramida si ochiul pentru ca imi place f mult si NU din alte motive) tocmai de aia intreb aici ce conseciinte ar avea? o sa se ia cineva de mine o sa ma linseze/ameninte vreun mason, or sa ma oblige sa intru in organizatia lor?(desi nu prea stiu daca exista, de aceea si intreb) stiu ca intrebarea suna aiurea, dar vreau sa fiu sigur inainte, multumesc si sper sa primesc raspunsuri serioase.

6 răspunsuri:
| Iuliana_Dulcica_1994 a răspuns:

Am o intrebare ești ordodox? Adica dacă ti-ai face așa tatuaj nu cred ca ai avea ce sa cauti in biserica! Masoni nu umbla pe strazi, ei sunt oameni obisnuiti care stau ascunsi si conduc lumea! Nu au cum sa te oblige nici nu poti fi in organizatile lor secrete.DE CE? Pentru ca tu esti un sinplu om, in acele organizati secrete sunt nunai oameni puternici! Inteleg ca iti place acel,, simbol,, dar totusi este ceva rau stiu ca nu il faci din acele motive dar lumea poate intelege altceva, s-ar pute sa fi eliminat din grupuri sociale etc. Acum este alegerea ta! Funda?

| Happyjump a răspuns:

Cel mai probabil vei fi luat la mișto de prieteni, poți să-ți faci ce tatuaj vrei tu, ar trebui sa scrii o carte ca ai o imaginație tare bogata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.Nu e bine sa faci astfel de tatuaje, nu din cauza ca te vor ameninta masonii ci din cauza ca sunt destui de multi care fac discriminare.Pentru astfel de tatuaje ca si cvastica, sunt destui nebuni sa-ti ia gatul. Nu face vreo prostie ca mai tarziu sa regreti.

| LaLaura a răspuns:

Eh, eu am ochiul lu Ra ( zeul soarelui in Egiptul antic), tatuat pe incheietura mainii de 6 ani, si mai nou am auzit ca acest ochi a lui Ra e semnulul masonierilor. Nu s-a luat nimeni de mine si daca o sa se ia nu imi pasa, eu mi-am tatuat acest ochi petru ca sunt pasionata de egiptul antic, nici nu stiam pe vremea aia de iluminati sau mai stiu eu ce grup. Nu o sa te oblige nimeni sa intri in aceea organizatie, cat stiu eu e ca acest grup e secret si bazat pe foloase, trebuie sa ai un anumit statut, nu sa fii o persoana simpla. Deci, poti sa iti faci linistit acel tatuaj. O seara buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti fara probleme. Mai mult de niste comentarii cretine de la oameni cretini nu o sa primesti.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Ideea e ca peste 40 de ani cand o sa ai pielea zbarcita si puta lasata tot acolo va fi tatuajul, si e penibil pentru varsta aia. Mai bine iti faci o ancora.